Belvárosi 46m2 üzlethelység KIADÓ!-Zalaegerszeg

company_logo

120 000

Ft

2 609 Ft/m²

Cím:

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
egyéb

Emelet:
földszint

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán
Méret:
46 m²

Leírás

Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda kínálatában kiadó a #167500 hivatkozási számú zalaegerszegi üzlethelyiség. Zalaegerszeg Belvárosában - Kiemelkedő Üzleti Lehetőség!

46.8 négyzetméteres, saját ízlés szerint alakítható üzlethelyiség kiadó a város szívében. A kiváló elhelyezkedésű ingatlan utcai bejárattal rendelkezik, könnyen megközelíthető és kitűnő láthatóságot biztosít üzleti tevékenységének.

Az ingatlan elektromos fűtéssel rendelkezik, így kényelmes és gazdaságos üzemeltetést tesz lehetővé. A tágas üveges kirakat lehetővé teszi az árucikkek vagy szolgáltatások kiemelkedő bemutatását, növelve ezzel az üzlet forgalmát.

A frekventált helyen található ingatlan ideális bármilyen üzleti tevékenység számára, legyen az masszőrszalon, fodrászat, butik vagy bármilyen más kiskereskedelmi tevékenység. Az utca fronti kirakat lehetőséget biztosít az üzlet látványos megjelenítésére, vonzva a vásárlókat.

Ez az ingatlan tökéletes választás lehet kisvállalkozások, vállalkozók, vagy akár induló vállalkozások számára is, akik egy központi elhelyezkedésű és sokoldalú üzlethelyiséget keresnek.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy megtekintse az ingatlant, és személyesen is meggyőződjön annak előnyeiről. Ha felkeltette érdeklődését ez a zalaegerszegi üzlethelyiség, vagy bármely más üzlethelyiség és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.Hivatkozási szám: ##167500Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.Vásárolna és Hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a bérlésben.Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150013395

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 34 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn