Balatongyöröki eladó vegyesfalazatú családi ház

company_logo

84 900 000

Ft

1 212 857 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

ápr 25., 21:35
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Méret:
70 m²

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
elektromos

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Utcán

Kert mérete:
267  m2

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

BALATONGYÖRÖKÖN VÍZKÖZELI, NAGYON BÉKÉS KÖRNYEZETBEN, EGÉSZ ÉVBEN ÉLVEZHETŐ, LAKHATÓ NYARALÓT KÍNÁLUNK A KÉPEKEN LÁTHATÓ FELSZERELTSÉGGEL. AHOVÁ EGY BŐRÖNDDEL KÖLTÖZHET! AZ OTTHON CENTRUM KIEMELT AJÁNLATA !

Mind gondtalan nyaralásra, téli elvonulásra, állandó tartózkodásra, nyugalmas home office munkára (vezetékes internet) mind befektetésnek, kiadásra remek lehetőség. Minden kényelmi elvárásnak magas színvonalon megfelel.
A hely:
Településszéli, rendezett kicsi zsákutca, ahol a nádirigó a hátsó szomszéd. Valódi nosztalgikus balatoni hangulat. A strand 10 perc sincs gyalog, a bicikliút néhány háznyira.
A telek: Az esztétikusan és praktikusan parkosított kert kevés munkával a kialakított színvonalon tartható. Az udvaron kocsibeálló, csinos melléképület (műhellyel, tűzifa tárolóval ) egy kívülről megközelíthető, a házhoz csatlakozó tároló, kerti csap. A telek és a természetvédelmi, nádas terület közti 10-20 méteres sávot régóta a nyaralók tulajdonosai tartják rendben, így már többen azt is használatba vették.
Az épület jellemzői:
- Közművek: Víz. villany, csatorna hálózatra csatlakozva, gáz az utcáról elérhető.
- Egy korábbi tégla építésű nyaralót újítottak fel és bővítettek gerenda borítású könnyűszerkezetes épületrésszel 7 éve. Minden vezeték, csőrendszer új.
- A ház 18 cm vastag grafitos szigetelést kapott. A lapostető 70 cm, ráépíthető, ezáltal igény szerint felfelé még bővülhet a lakrész, amihez már kiépültek a közmű csatlakozások. A terasz fedése a felmelegedés ellen kapott szigetelést, nyitott oldalán párafüggöny a mennyezeten két ventilátor hűsít a forró nyári napokon.
- A nyaraló falait kívül és belül olasz, illetve új-zélandi mészkő borítja. Egyedi, szúnyoghálóval ellátott fa nyílászárók vannak.
- Fűtése: Minden helyiségbe norvég elektromos paneleket szereltek, de egy 8 kw-os Benkel kandalló is teljesen befűti a lakást. Utóbbi az étkező és a nappali felé üvegajtós, és egy hőterelő ventilátor segítségével mindenhová ontja a meleget. Villanybojler ad meleg vizet,
- A konyha mosogatógéppel, Bosch gáztűzhellyel, páraelszívóval rendelkezik. A költséget nem kímélő megoldások mellett több ötletes "titkos" polc- és fiókrendszer növeli a tárhelyeket.
- Használati beosztása: Az egy légterű étkező konyha fogadja a belépőt. Ebből nyílik hátul az éléskamra, kis közlekedőből a fürdő és a két szoba. Mindkét szoba széles tolóajtóval teraszkapcsolatos.

Minden újszerű, megkímélt. Az ingatlan a bútorokkal, berendezési- és használati tárgyakkal együtt vehető birtokba rövid határidőn belül. Per-és tehermentes, egy tulajdonosú.

Amennyiben személyesen is meggyőződne a nyaraló értékeiről, kérem, hívjon a megadott elérhetőségeken, rugalmas időpont egyeztetéssel megtekinthető.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147352040

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn