Árcsökkenés! - Hévízi eladó tégla családi ház

company_logo

59 500 000

Ft

626 316 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
95 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Parkolás:
Utcán

Kert mérete:
427  m2

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

FIGYELEM! ÁRCSÖKKENÉS! Hévíz népszerű Egregyi városrészén FELÚJÍTOTT CSALÁDI HÁZ várja új tulajdonosát! A hangulatos helyszín könnyen elérhető, mindössze 10 perces sétára a városközponttól, a csendes és nyugodt környezetben elhelyezkedő történelmi Római kori templom szomszédságában.

Az INGATLAN egy újjávarázsolt 165 m2-es családi ház, amely a borászok paradicsomának, a borvidék lábánál helyezkedik el. A 427 m2-es TELKEN gondozott kert található, amely kellemesen könnyen karbantartható.

A CSALÁDI HÁZ két részből áll - egy FÖLDSZINTI LAKÓRÉSZBŐL (95m2) és egy világos SZUTERÉN részből (70m2), amely a telken található enyhe lejtésnek köszönhetően természetes fényben úszik. Az INGATLAN minden szintjén megtalálható a jó minőségű és igényes fenyő faanyag!

A ház fűtése egyéni gázzal történik, és plusz meleget szolgáltató FATÜZELÉSŰ KANDALLÓ-val rendelkezik. Az első szinten tágas nappali található, mely galériás hálószobával rendelkezik, valamint egy 20 m2-es hálószoba, mely teljesen új 3 elemes gardrób rendszerrel lett felszerelve. A lakórész további helyiségei között szerepel a konyha, étkező, fürdőszoba és külön WC.

A SZUTERÉN rész egy légterű nagy helyiségből áll, melyet további előnyei, mint plusz WC, zuhanyzó és öltöző tesznek különlegessé. A teljesen vízszigetelt szuterén gyönyörű természetes világítást kap három nagy ablakán keresztül.

Megtalálja a tökéletes OTTHON-IRODÁT, vagy akár a tökéletes ÜDÜLTETÉSI helyet! A ház gyönyörű szabadtéri része alkalmas baráti összejövetelek rendezésére, sütögetőhöz vagy akár a saját biliárdterem kialakításához. Esetleg bővítheti egy SZAUNA vagy EGY EDZŐTEREM megalapításával.

Kellemes környezet, könnyű hozzáférés a belvároshoz, és a szomszédban lévő családias éttermek és műemlékek minden eddiginél vonzóbbá teszik ezt az ELADÓ CSALÁDI HÁZ-at. Az épület tehermentes és minden tulajdonjogi viszonyai rendezettek. Több külföldi vásárló már bizalmat szavazott ezen a területen!

Keressen bármilyen kérdéssel bizalommal, akár hétvégén is, és élje át a belső békét, amit ez a CSALÁDI HÁZ kínál!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 136216565

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn