Egyedi ajánlat!

72 nm-es üzlethelyiség eladó Zalaegerszeg

company_logo

36 900 000

Ft

512 500 Ft/m²

Feladás dátuma:

tegnap, 16:34
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
egyéb

Emelet:
földszint

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Méret:
72 m²

Leírás

Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda kínálatában eladó a #170555 hivatkozási számú zalaegerszegi szolgáltató egység. Eladó Üzlethelyiség Zalaegerszeg Pózva városrészében  Sokoldalú Befektetési Lehetőség

Eladó Zalaegerszeg Pózva városrészében a korábbi Csiga ÁBC, amely kiváló befektetési lehetőséget kínál. Az ingatlan 90 m hasznos alapterületű, és egy 200 m-es, könnyen karbantartható telken helyezkedik el. Az ingatlan infrastruktúrája kiváló, így bármilyen vállalkozási tevékenységhez remek választás.

A helyiség sokoldalúan hasznosítható, így tökéletes választás lehet számos tevékenységhez: szauna ház, edzőterem, motel, wellness ház, pizzéria, orvosi műszerbolt és még sok más vállalkozás számára is ideális.

Szolgálati lakásnak rendelőnek is hasznosítható!

Az ingatlan pizzériának is kiváló befektetés lehet 3-5 kilóméterre található Zalaszentiván, Pethőhenye, Alibánfa, Kemendollár, Zalaegerszeg, Nemesapáti település illetve a kórházban mosodában otthonban dolgozók meleg étkezését is elláthatná.

Az ingatlan elhelyezkedése és sokrétű felhasználási lehetőségei miatt kiemelkedő befektetési lehetőség, amely biztos megtérülést kínál.

Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, legyen Ön az első, aki új életet lehel ebbe az ingatlanba! Hívjon most, és tekintse meg személyesen! Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó zalaegerszegi szolgáltató egység, vagy bármely más szolgáltató egység és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.Hivatkozási szám: #170555Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A szolgáltató egység vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Hirdetés azonosító: 150013844

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 23 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn