Zánkán Két Lakóegységes, Befejezésre Váró Családi Ház

company_logo

109 900 000

Ft

1 046 667 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ma, 14:06
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
105 m²

Állapot:
Építés alatt

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
3

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
kertre néző

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Kert:
különálló

Kert mérete:
742  m2

Költözhető:
kevesebb mint 6 hónapon belül

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Zánkán Két Lakóegységes, Befejezésre Váró, Bővíthető Belterületi Családi Ház Eladó

Zánka csendes, rendezett belterületén, szép természeti környezetben, családi és nyaraló épületek szomszédságában álló háromszintes családi házat kínálunk eladásra.

A ház alapját egy, a 60-as években épült ház adta, amely a 70-es években bővítésre került. Ennek tovább álmodásaként a jelenlegi tulajdonos alakította ki a végleges formáját az elmúlt 4 évben.

A házban két, külön bejáratú lakás található.

A kisebb, a szuterén szinten egy 30 m2-es, egy szoba összkomfortos apartman. Ez azonnal beköltözhető állapotú, amely nagy előny lehet, ha valaki az építkezés befejezését már ott lakva szeretné megoldani.

A másik pedig egy nagyméretű, belső kétszintes lakrész, melynek alsó szintjén, 75 m2-en az alábbi helyiségek találhatóak: egy tágas amerikai konyhás nappali + 1 hálószoba, gardrób, fürdőszoba, külön WC, háztartási/tárolóhelyiség, előtér. Ez a lakrész (néhány burkolattól eltekintve) már elkészült, költözhető állapotú. A nappaliból elérhető hatalmas terasz felújítás után - a ház ékessége lehet.

Ugyanekkora alapterülettel bővíthető még a tetőtér, ahogy az az eredeti elképzelésben szerepelt.
Ennek a következő előkészületei történtek: az előtérből induló lépcsőszerkezet már megépítésre került, minden vezeték kiállás az emeleten van. A tetőtér kialakítása az új tulajdonos saját igényeinek megfelelően alakítható még, mert a belső válaszfalak még nincsenek megépítve. A tetőtér akár - egy külső lépcső megépítésével önálló lakrésszé alakítható.

Az építkezés során a főfalakig visszabontásra került a ház, új villany-, víz-, csatorna- és fűtésrendszer került kiépítésre, új kémény és az új tetőszerkezet, héjazat és tetőszigetelés is megvalósult. Redőnnyel ellátott műanyag nyílászárók lettek beépítve.

Fűtése: a szuterén szinten elhelyezett gépészeti helyiségben egy gázkazán és egy vegyes tüzelésű kazán is biztosítani tudja a ház fűtését és melegvíz ellátását. A hőleadás padlófűtéssel illetve radiátorokkal történik.

A 742 m2-es (18 m utcafronti szélességű) összközműves telken még melléképületek is állnak, amelyekből tárolók, garázs, vagy akár egy újabb apartman is kialakítható. Az udvaron több autó elhelyezése is megoldható.

Elhelyezkedése kiváló, a környék infrastruktúrája nagyon jó: strand 800 m, vasútállomás 500 m, buszmegálló 350 m, iskola 900 m, élelmiszerbolt 650 m, óvoda 1 km távolságra elérhető.

A ház tulajdoni lapon: belterület, kivett lakóház, udvar és gazdasági épület megnevezésű ingatlan, amely elhelyezkedése miatt állandó lakhatásra, nyaralóként, de kiadásra is tökéletes lehetőséget nyújt.

Zánka hangulatos település a Balaton északi partján, közel a Káli-medencéhez, Balatonfüredhez és a Tihanyi-félszigethez, útban Badacsony, Tapolca vagy Nagyvázsony felé.
Zánka a Nivegy völgy és a Káli medence kapuja. A települést északkelet felé elhagyva kezdődik a Nivegy völgy, ahol a térség legjobb szőlői találhatók. Zánka bárkinek lehet a Jolly Joker, mert régiós központként bármerre indulunk elképesztő mennyiségű látnivalót és programlehetőséget találunk, de tökéletes helyszín a nyugodt nyári pihenés kedvelőinek is.

Építész- és ingatlanközvetítő irodánk minden hiteles szakmai segítséget meg tud adni, mellyel segíteni tudjuk döntését.
Kérje az ingatlan részletes tájékoztató anyagát!
Kövesse Balatoniingatlanguru facebook és balatoni_ingatlanguru instagram oldalunkat.
Megtisztel bizalmával, ha segítségére lehetünk új otthona megtalálásában vagy ingatlana értékesítésében! Hívjon bizalommal!
Balatoni ingatlanguru több mint közvetítő

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 143540714

Kapcsolatfelvétel

Profilkép

B and F Architects KFT

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn