Vállalkozásra is alkalmas három szintes önálló családi ház!

company_logo

74 900 000

Ft

178 333 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

tegnap, 10:26
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
420 m²

Állapot:
Felújítandó

Fűtés típusa:
egyéb

Szintek száma:
3

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
udvari

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Garázsban

Kert:
különálló

Kert mérete:
575  m2

Költözhető:
azonnal

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön

Leírás

Vállalkozók és befektetők figyelmébe ajánlom!

Balatonalmádiban, a 72-es főút mellett, központi és frekventált helyen elhelyezkedő, pár száz méterre a Balatontól, vállalkozásra is alkalmas épület eladó!

A téglaépítésű ingatlan, egy 575 nm es összközműves telekre épült, 420 nm beépített területtel rendelkezik, mely közvetlen a forgalmas főút mellett helyezkedik el, így vállalkozásra kitűnően alkalmas.

A felújítandó ingatlan elosztása, rendkívüli lehetőségeket rejt magában, mivel a lakóház három szintes elosztású, a felső szintek kényelmes és széles, fa szerkezetű lépcsőn közelítetőek meg.

Az alsó szinten közlekedő, mellékhelyiség, kettő nagy helység, melyek a főútra néznek, régebben is üzlethelyiségként üzemeltek, de alkalmas lehet, kávézó - cukrászda, bármely kisbolt, pékség stb.. kialakítására is.

A további két szint, mindegyikében kettő szoba + nappali, étkező és konyharész valamint fürdőszoba lett kialakítva, külön mellékhelyiségekkel.

A tágas nappali szobák déli tájolásúak, részben a Balatonra panorámás terasszal rendelkeznek, de a keleti oldala is teraszos a nagyszobák.

A szobák és az összes helyiség mind külön nyílnak, hagyományos fa parkettával, járólappal burkoltak, de ezek állapota is igény szerint felújítandó.

A lakóházhoz, mely akár panziónak is alkalmas lehet, csatlakozik egy 230 nm alapterületű, régebben műhelyként hasznosított épületegység, ahol szintén bevezetésre került a víz, villany, ipari áram valamint fűtése is kivitelezhető.

Az udvarra több gépkocsival belehet állni, de egy 20 nm-es garázs is rendelkezésre áll, az utcafront felöli üzlethelységre is alkalmas rész terasszal is rendelkezik, ahol szintén kialakítható több gépjárműnek parkolóhely.

A masszív tégla falazatú lakóház külső felújítást is igényel, vakolás- szigetelés elvégzése és a nyílászárók cseréje is ajánlott.

A tetőszerkezet állapota megfelelő, palafedéssel kivitelezett, az ingatlanban a fűtéskorszerűsítés elvégzése is ajánlott.

Amennyiben vállalkozásnak keres, egy nagyon jó helyen lévő, forgalmas benzinkút közelében jól látható helyen elhelyezkedő ingatlant, akkor egy felújítással és az igényeinek megfelelő átalakításokkal, és azonnali birtokbavétellel tudja megvásárolni a házat.

Igény szerint lakóháznak vagy nyaralónak is hasznosítható az ingatlan, tulajdoni lap szerint kivett lakóház udvar besorolású az ingatlan.

A tehermentes ingatlan irányára: 74.900.000 Ft

Érdeklődni kizárólag telefonon, előre egyeztet időpontban a hét bármely napján megtekinthető az ingatlan!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 136667344

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn