VÁRPANORÁMÁS, 3 szobás, FELÚJÍTANDÓ tégla lakás Várpalota

company_logo

33 000 000

Ft

412 500 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
80 m²

Állapot:
Felújítandó

Fűtés típusa:
kandalló-cserépkályha

Emelet:
2

Ingatlan típusa:
tégla

Parkolás:
Utcán
Havi közösköltség:
10000  Ft/hó

Leírás

A BELVÁROS SZÍVÉBEN található, 2. emeleti lakás minden helyisége RENDKÍVÜL TÁGAS, VALÓBAN VILÁGOS helyiségekből áll. A 80 m2-es lakásba belépve egy közlekedő folyosóra érkezünk. Innen jobbra nyílik a legkisebb szoba, bár a maga 15 m2-es területével a manapság megszokott szobáknál tágasabb, nagyobb, jól berendezhető.

    A bejárattal szinte szemben a konyha, amely méreténél fogva az étkezőnek is helyet biztosít. A konyhát egy jól polcozható kamra egészíti ki. A konyha mellett találjuk a fürdőszobát, fürdőkáddal és WC-vel. A fürdőszoba mellett nyílik a közlekedő folyosóról a nappaliként, vagy hálóként remekül használható nagyszoba. Innen nyílik a másik igazán tágas, valóban nagy méretű szoba. A lakás minden ablakából kinézve POMPÁS PANORÁMÁBAN GYÖNYÖRKÖDHETÜNK a várra és az azt körülvevő parkra. A szobák burkolata parketta, melyek állapota kiváló. A konyhában és a fürdőben járólap burkolatot találunk.

    Az ablakok hőszigetelt műanyag nyílászárók a konyhában és a kisebbik szobában, a két nagyszobában fa ablakok vannak. A lakás fűtését két CSERÉPKÁLYHA biztosítja. A tüzelő tárolásához az alagsorban saját, zárható, két különálló, nagy tároló áll rendelkezésre. A melegvizet villanybojler biztosítja. Gázcsonk közvetlenül a bejáratnál van. A lakás rezsije alacsony, közösköltsége mindössze 10 000 forint/hó. A BELVÁROS ELŐNYEIBŐL fakadóan bevásárlási lehetőségek, buszmegálló, iskola, óvoda, éttermek, bankok mind-mind karnyújtásnyira elérhetők. Parkolás közvetlenül a ház előtt lehetséges. NÉZZE MEG a lakásról készült VIRTUÁLIS SÉTÁT is!  

   HÍVJON, hogy az Öné legyen ez a KIVÁLÓ ELRENDEZÉSŰ, nagyszerű lehetőségeket kínáló lakás!

Bankfüggetlen INGYENES hitelügyintézés, INGYENES CSOK ügyintézés. Ön csak kitalálja, mire keres megoldást és nyugodtan hátra dőlhet, a többi a mi dolgunk.

(IF181100252)

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 138016257

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn