Újépítésű ikerházfél eladó Csopakon

company_logo

152 000 000

Ft

1 027 027 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

ma, 18:36
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
148 m²

Állapot:
Új építésű

Fűtés típusa:
egyéb

Szintek száma:
2

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Garázsban

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
260  m2

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló
Építés éve:
2022

Leírás

CSOPAKON ÚJÉPÍTÉSŰ PANORÁMÁS IKERHÁZFÉL ELADÓ

Saját 260 m2-es kertrésszel rendelkező, a kor magas műszaki elvárásainak megfelelő ikerházfél (BB energetikával) eladó. Az emeleti erkélyről gyönyörű balatoni körpanoráma nyílik.

Elhelyezkedése miatt nyaralóként illetve állandó lakhelyként is ideális. A kivitelezést számos referenciával rendelkező, megbízható beruházó végzi.

Az ár a kulcsrakész állapotot tartalmazza.
A belső kétszintes ikerházfél nettó 148,3 m2-es alapterületű, duplakomfortos kialakítású.

A földszinten 43 nm-es, dél-keleti tájolású amerikai konyhás nappali+étkező, előszoba, fürdő, különálló wc (és opcionálisan egy szoba) kap helyet. Az emeleten fürdő és külön WC, egy nappali valamint 2 hálószoba kerül kialakításra.

Az emeleti lakrész kialakítása önálló lakásként is lehetséges, a nappali részben egy konyhafal elhelyezésével. Az emeleti rész külön bejáratúvá tehető igény szerint, ezért két generáció részére, vagy kiadásra is ideális lehet.

Műszaki tartalom :

- Homlokzati nyílászárók: műanyag erkélyajtók és ablakok (3 rétegű üvegezéssel,5 kamrás szerkezetben), redőnytokos kiépítésben, fehér színben
- Acéltokos biztonsági bejárati ajtó
- Elektromos berendezések (főzőlap, sütő, egyéb) beszerelési lehetőségéhez a bekötési és csatlakozási pontokat biztosítjuk. Konyhabútor rendelhető (180.000 Ft/m).
- Egyedi hőszivattyús fűtés kerül kialakításra: LG Therma V Levegő-Víz 9kw (Monoblokk) típusú készülék gondoskodik a ház hűtéséről, fűtéséről és meleg víz ellátásáról
- A hőleadás padlófűtéssel valósul meg, a klímatizálást a földszinti helyiségekben mennyezet hűtés, az emeleten fan-coil hűtés biztosítja. - A teherhordó falazat Wienerberger Porotherm Profi 30cm, 12cm grafitos hőszigeteléssel, nemes vakolattal.
- Az utcafronton terméskőkerítés és automata kapu
- A kertben térkővel burkolt járda és autóbeálló kerül kialakításra - A lakáshoz tartozik egy garázs, melynek az árát a vételár tartalmazza

Elhelyezkedése : csopaki strand 2,1 km, vasútállomás 1,4 km, buszmegálló 650 m, általános iskola 700 m távolságra elérhető.

Mivel ingatlanközvetítő irodánk építész- és ingatlanfejlesztő irodával párosul, így minden hiteles szakmai segítséget meg tudunk adni, mellyel segíteni tudjuk döntését.
- megbízható ügyvédi háttér
- építészeti tervek, statikai vizsgálatok, építésügyi szakértői vélemények készítése
- energetikai tanúsítvány és ingatlan értékbecslés készítése
- díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés
Látogasson el honlapunkra : ingatlanguru.com, ahol a teljes portfóliónkat megtekintheti illetve kövesse Balatoniingatlanguru facebook és balatoni_ingatlanguru instagram oldalunkat! Honlapunkon olyan eladó ingatlanokat is talál, amelyek a hirdetési portálokon nem szerepelnek.
Megtisztel bizalmával, ha segítségére lehetünk új otthona megtalálásában vagy ingatlana értékesítésében! Hívjon bizalommal!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 132651319

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás