Ugodon 84 m2-es ház 3431 M2 telken eladó

company_logo

15 900 000

Ft

189 286 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ma, 12:26
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
84 m²

Állapot:
Felújítandó

Fűtés típusa:
kandalló-cserépkályha

Szintek száma:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Garázsban

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
3431  m2
Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Ugodon 84 m2-es családi ház 3421 m2 es telken eladó
Ugod Község Pápától 15, nagyobb városoktól 50 km-re fekvő, fejlődő község. Erre a községre nemhogy a lakosság létszámának csökkenése lenne jellemző, hanem a fiataok által egyre gyakrabban választott otthonteremtés vált jellemzővé az elmúlt években. Egyre több ingatlant újítanak fel, Pápáról számos család dönt úgy, hogy társasházi lakását ugodi családi házra cseréli. A településen Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola, Művészeti Iskola, Napköziotthonos Óvoda, Könyvtár, egészségház orvosi rendelővel, védőnői szolgálattal és gyógyszertárral is működik.
Ebben a dinamikusan fejlődő községben, egy csendes családi házas és zsákutcás részen vált eladóvá ez az általános állapotú, de modernizálást igénylő ingatlan. A ház saroktelke 50 m széles, 3421 m2 telkét akár több építési telekké is kimérhető. A ház jelenlegi tulajdonosának családja építette, azóta is a család tulajdonában van. Építése 1950 es években kezdődött és fejeződött is be. Az udvar felöl L alakú ház két bejáratával két generáció együttélésére tervezték. Magas lábazata terméskővel épített, most is stabil szerkezetű. A ház helyiségelosztása: Udvar felüli két bejárat, ami egy közös terasszal összekötött. Az eredetileg főbejáratnak tervezett helyiség jelenleg egy társalgó, ahonnan a többi helyiség nyílik. Utcafronton 2 nagyszoba, fürdő, wc, egy újabb társalgó, ami félszobának is megfelelő, és a nagyméretű konyha, kamra. Itt található a másik bejárat. Modernizálás után a közös teraszra a konyha étkezőből és a nappaliból is a nyugati fekvésű teraszon pihenhet a család. Az ingatlan jelenleg mobil kandalló fűtéssel rendelkezik. Melegvíz ellátását villanybojler szolgáltatja. Burkolatok: szobák hajópadló, a többi helyiség mázas lap. Az ingatlanon vizesedés nyoma nincsen. A telek hatalmas, állattartásra, vállalkozásra alkalmas, de nagyon hosszú utcafronti része lehetővé teszi építési telek kimérését.
Ha felkeltette érdeklődését ez az ugyan felújítandó, de kiváló szerkezetű és helyiségelosztású értékálló helyen lévő ingatlan, keressen bizalommal.
irodám falusi Csok, teljes hitelügyintézést, energetikát, jogi hátteret biztosít eladói vevői oldalon egyaránt.
Az ingatlan irányára: 15.900.000.-ft
+ 36 70 904 5517

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146180970

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn