Természetközeli Ikerház Zircen eladó

73 900 000

Ft

821 111 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
padlófűtés

Emelet:
földszint

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
kertre néző

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Házszám:
18/1

Belmagasság:
3 m alatt

Kertkapcsolatos:
igen

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Fürdő és WC külön, Gépesített, Beépített konyha

Költözhető:
megegyezés szerint

Méret:
90 m²

Leírás

Csend, nyugalom, meghittség a Bakony Szívében Zircen. Mindezzel jellemezhető a megvételre kínált Ikerház.
A Természetközeli környezet kellemes, (kiváló minőségű levegő) Zirc kedvelt Kertvárosias része, kedves, csendes szomszédokkal, pár percre a belvárostól. A Előszobába lépve beépítésre került egy Gardrób, illetve egy mindent elnyelő szekrény ülőkével. Ezután a beépített konyhabútorral rendelkező Amerikai Konyhás Nappali következik Minőségi konyhai gépekkel felszerelve, illetve megtalálható még 3 Világos És Tágas szoba, amely tökéletes akár nagycsaládosoknak is.
A ház ezenfelül rendelkezik egy Vendég WC-vel, Tágas Fürdővel (káddal és zuhanyzóval), illetve egy Gépészeti szobával,ami a rengeteg helynek köszönhetően tárolásra és mosásra is ideális lehet. A ház összes ablakára szúnyogháló, illetve a szobák ablakára redőny is került beszerelésre. A telken a két ház között található egy Fedett Géprjármű Tároló is.
Ingatlan séta:
A nappaliból megközelíthető egy Fedett, Ponyvázott kertkapcsolatos ~20m2 Terasz, ahol a kerti sütögetéseinket rendezhetjük. A Lekerített Udvar, méretéből adódóan könnyen karbantartható (~200m2), a kerítés mellé rengeteg tuja lett ültetve örökzöld sövénynek, illetve több fa és növény is gondosan lett kiválasztva ide. Található egy főbejárat a déli oldalról, illetve egy hátsó a gépjárműtároló mellől is. A melegvíz ellátását és a padlófűtést Kondenzációs-Turbós Gázkazán biztosítja, továbbá a nappaliban beszerelésre került egy Gree fűtő/hűtő Légkondicionáló is.

A telken lévő két ingatlan között társasházi alapító okirat jött létre, így önálló helyrajzszámokkal rendelkezik mindkét ingatlan. A 804 m2 telekterületből kialakításra került egy közös használatú murvás út, 130m2 nagyságban. Ahogyan korábban említettem az ingatlanokhoz tartozik használatilag egy-egy gépjárműtároló rész (~20-~20m2), amelyek a külön tulajdoni ingatlanokkal közvetlenül szomszédosak. Az ingatlan, illetve az udvar Adottságaiból Adódóan Még Könnyen Alakítható Az Új Lakók Kedvére. Amennyiben hirdetésünk felkeltette az érdeklődését, keressen meg telefonon.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149661871

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 45 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn