Pápateszéren többcélú ingatlan eladó

company_logo

34 800 000

Ft

116 000 Ft/m²

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
300 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
elektromos

Emelet:
földszint

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Udvarban

Leírás

Pápateszéren többcélú ingatlan eladó

Veszprém vármegyében, Pápateszéren többcélú ingatlan eladó. A község Csót és Bakonytamási közt, a 83-as és a 82-es főutakat összekötő 832-es főút mentén fekszik.
Pápateszér frekventált részén vált eladóvá ez a 145 m2-es alapterületű, bruttó 290 m2-es kétszintes, felújított és bővített épület 1374 m2-es telken. Az épület nagy része a nyolcvanas évek elején épült tégla falazattal. Ehhez épült hozzá egy kb. 40 m2-es rész, ezzel érte el a fenti alapterületet. Az épületben a víz-villanyvezetékek megújultak, fűtése a téli hónapokban két nagyteljesítményű klímával könnyedén megoldott. A felújítások során a nyílászárók, víz villanyvezetékek, burkolatok megújultak. Az ingatlan többcélú megnevezése arra utal, hogy tulajdonosai előrelátóan tervezték és osztották fel az épületet adottságai alapján. Az alsó szinten magas profittal működő vállalkozás / pizzéria egy teljes család bevételét biztosította, a felső szint szerkezetkész, ahol két külön bejáratú lakás kialakításának előkészületei megtörténtek. Az étterem közel 80 fős befogadású, a presszó rész is igényes, hangulatos kialakítása kedvelt szórakozó helynek számított az üzemeltetés alatt. Innen juthatunk ki a kerthelyiségbe, ahol 150 fős rendezvények befogadására alkalmas fedett terasz található. Az étterem előírásoknak és a működési engedélyeknek megfelelő kiszolgáló helyiségekkel rendelkezik, ami konyha, személyzeti öltöző, mosdó, előkészítő, vendégmosdókból áll. Igény szerint teljes berendezés átvehető.A felső- lakószint teljesen külön bejáratú lépcsőházzal rendelkezik. A vállalkozás 16 falut látott el pizzával, így az ingatlan vállalkozó kedvű vevőjének már egy bejáratott vendékkörrel és biztos jövedelemmel rendelkező, kész vállalkozást kap, ami újra működtethető, minden engedéllyel rendelkezik.
Az udvaron további szórakozást nyújt a fedett tekéző, valamint sörsátor felállítható, így esküvők helyszínéül is szolgálhat. Tető hibátlan állapotú, fa szerkezetű, cserépfedésű.
Az ingatlan tehermentes, azonnal birtokba vehető.

---Saját, jól jövedelmező vállalkozásba kezdene, ahol a lakhatása is megoldott egyben?--

---Vagy teljesen befektetésben gondolkodva bérbe adná a jól működő pizzériát, és a tetőtéri két lakást?---

--- Esetleg több generációs családjával a tetőtérben egyben-, de mégis külön lakna és hasznosítaná az alsó vendéglátó étterem részt is?---

Ebben az ingatlanban ezeket mind megtalálhatja.

Az ingatlan irányára: 34.800.000.-ft

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145628557

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn