Pápán többcélú újépítésű ingatlan eladó

company_logo

278 500 000

Ft

928 333 Ft/m²

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
300 m²

Állapot:
Új építésű

Fűtés típusa:
elektromos

Emelet:
földszint

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
igen

Parkolás:
Garázsban
Energiatanúsítvány:
B

Leírás

Pápán, többcélú újépítésű ingatlan eladó
--- Saját vállalkozást indítana ?- ahol megoldott a minőségi lakhatást adó tágas otthon és a vállalkozásához szükséges terület csarnokkal?
--- Fontos hogy az Üzleti és baráti társaságok kikapcsolódásához megfelelő fogadó ( party ) helyiség legyen?
--- Előny, hogy külön bejáratú vendég lakrésszel rendelkezik az ingatlan?
--- potenciát lát az 5000 m2-es telekben, ami a 83-as gyorsforgalmú úthoz köthető?
--- Vagy két generációs ingatlant keres a fenti előnyőkkel?
--- Ebben az ingatlanban ezek adottak!!! ---
Eladásra kínálok Pápa csendes zsákutcájában egy 360 m2 bruttó, 240 m2 nettó alapterületű, két lakrészes, BB besorolású, újépítésű családi házat 7124 m2 telekkel. Az ingatlant 2022 márciusában vette bírtokba jelenlegi tulajdonosa, ami maximálisan prémium anyagokból és gépészeti eszközökből tevődik össze. A ház telkéből kifolyólag kiváló befektetés lehet, akár magánszemélyeknek, akár vállalkozóknak, hiszen az ingatlanokban és telekben rejlő potenciál számos lehetőséget hordoznak magukban. Az ingatlan egy helyrajzi számon található, de igény szerint megosztható. A fő épületek 2124 m2 nagyságú, 2 méteres betonkerítéssel körbekerített területen helyezkednek el, a mögötte hosszanti irányban elterülő jelenleg 5000m2 kiaknázástalan terület hagyományos kerítéssel szintén körbekerített. Ez a terület 30%-ban beépíthető vagy akár, tetszés szerint telkekre feloszthatok. A ház nagyobbik lakrésze (169 m2). Helyiségei: előtér, közlekedő, amerikai konyha, étkező nappali, kamra 3 külön bejáratú szoba, gardrób szoba, két wc, és egy fürdőszoba. Az ingatlan kisebbik lakrésze (71 m2) helyiségei: amerikai konyha, nappali, 2 külön bejáratú szoba, valamint egy fürdőszoba wc-vel. A ház mögött szorosan kapcsolódik egy hatalmas,-nagyobb összejövetelek fogadására alkalmas-, 65 m2 nagyságú parti terasz, ahol igényesen kialakított gránitlapos konyha került megépítésre. Ez mellett közvetlen található játszótér és egy 36 m2 nagyságú lemeztároló. Az főépülettel szemben egy 150 m2 nagyságú, vizesblokkos csarnok került kiépítésre, ami szintén több lehetőség kínál magában, akár garázs, műhely, üzlethelyiség kialakításában vagy akár nagyobb rendezvények lebonyolítására is teret adhat. Az ingatlan, illetve a csarnok kiváló Sharp márkájú, Német minőségű napelem rendszerrel ellátott, ami mindkét ingatlanban padlófűtéses hőleadással biztosítja a kellemes hőmérsékletet. A főépület napelemei (67 db) 25 kW, csarnok (42 db) 18 kW teljesítményű. Az inverterre és a napelem panelekre 25 év, a padlófűtéses rendszerre 10 év garancia biztosított. Ezen felül a házban 2 db 5.2 kW teljesítményű inverteres hűtő-fűtő klíma került elhelyezésre. A ház minden helyiségének hőmérsékletét külön termosztáttal állítható, egyes helységekben a mennyezeti falfűtés is kiépítésre került. A kiváló energetikai besorolásért a tripla légkabinos, extra hang és hőszigetelt nyílászárók is nagyban szerepet vállalnak. A modern külső és a kiváló minőségű gépészeten túl, a házban, egy kategóriájában a legjobb márkájú Hikvision központi kamerarendszer került kiépítésre, ami felügyeli a ház biztonságát. Érdemes megemlíteni még, hogy a 730 m2 nagyságú térkövezet udvar világítása napelemes energiával műkődnek. Nyílászárók nyitás érzékelőkkel van ellátva. Az ingatlan okoseszközzel összecsatlakoztatva bárhol leérhető modern kaputelefonja. Az árban benne szerepel a teljes bútorzat és műszaki cikkek.
Az építési telekre minden engedélyeznek sorház, társasház, családiházak, szálloda, üzem, üzem csarnok, lovarda, munkásszálló és még sorolhatnám.
Az 5000nm-t fel lehet osztani a legkisebb telek 600nm-es lehet.
Irányár: 278.500.000.-ft

Sándor Veronika

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145564479

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn