Pápán fejlesztési terület eladó!

company_logo

385 000 000

Ft

37 745 Ft/m²

Feladás dátuma:

ápr 8., 08:14
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
10200 m²

Állapot:
Felújítandó

Fűtés típusa:
egyéb

Emelet:
3

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Leírás

Pápa városa Veszprém vármegye igazi ékszerdoboza: egységes polgári arculata a régi idők hangulatába repít vissza: polgári villaépületek, kifejezetten tetszetős műemlékszintű köz- és magán épületek, a barokk belváros pillanatok alatt rabul ejti a látogatót, és hatása alatt tartja az itt élőket.
A turistákat leginkább a város központi épülete, a felújított Esterházy kastély és parkja vonzza, de legalább ilyen vonzerővel rendelkezik a Várkert fürdő és camping is. A 2023-ban átadott 83-as gyorsforgalmi út a nagyon közeli jövőben biztosan még inkább felértékeli a települést, hiszen Győr kevesebb, mint 20 perc, Budapest, Bécs bő másfél óra alatt elérhető, de teljes hosszában gyorsforgalmi úton juthatunk el Sopronig, Szombathelyig, stb. is. Pápa hosszú távú fejlődésének biztos záloga a NATO-bázis és az aktív katonai repülőtér is.
Ezen a csodás településen, annak is könnyen megközelíthető helyén, másfél percre a gyorsforgalmi úttól, közel a vasútállomáshoz és buszmegállóhoz, rengeteg lehetőséget kínáló fejlesztési terület eladó!
A korábban kereskedelmi és ipari tevékenységnek helyet adó terület Lakófunkció Kialakítására Is Alkalmas!
Innét kezdve a kihasználhatóság széles tárháza nyílik meg:
- ipari tevékenység esetén cég székhely, telephely, ipari termelő, kereskedelmi egység
- lakóterületté alakítás esetén társasházak, komplett lakópark kialakítására éppúgy lehetőség van, mint munkásszálló, hotel, egészségügyi központ, idősek otthona létrehozására, vagy ezek szabad kombinációjára.
Az összközműves, 21.236 m2-es területen a 10.200 m2 jelenleg beépített területet 8 fő épület adja:
- A 760 m2-es 3 szintes, helyi védettség alatt álló villaépület, amely később akár kiszakítható külön helyrajzi számra, további hasznosítás céljából. Kiváló lehetőség akár szálloda, akár patinás polgári lakások, akár exkluzív iroda együttes kialakítására. Az épületben vizesblokkok és pince is rendelkezésre áll.
- Az ugyancsak helyi védettség alatt álló, régi dohánygyár épülete, amely összesen 4.500 m2. Az épület szerkezetileg rendkívül stabil, a jelenleg gyakorlatilag egybenyitott hatalmas tereknek köszönhetően a 3 szinten akár 100-120 (!!!) lakás is kialakítható a külső falak megbontása nélkül. A teljes épület alatt pince van, ami lakások építése esetén - pl. tárolók kialakítására is kiváló. Az épület mindkét szélén lépcsőház és liftakna található, kb. 10 évvel ezelőtt a teljes lapos tetős épület bitumen- és fémlemezfedés borítást kapott, felső szigetelése így tökéletes állapotban van. A dohányipar megszűnése után kályha, majd kandalló gyártás zajlott az épületben.
- A második legnagyobb épület egy összesen 2.160 m2-es, szintén 3 szintes raktárépület, szintén két lépcsőházzal, és egy liftaknával rendelkezik. Ebben az épületben is hatalmas egybenyitott terek vannak, így tökéletesen alkalmas további, akár 50 lakás kialakítására.
- A teljes terület összes épületét ellátó trafóház is a területen áll, külön épületben található.
- A többi 3, különböző méretű, különböző időkben és anyagokból épült raktárépület is sokféleképpen hasznosítható: teremgarázsok, raktárak, kiszolgáló létesítmények, üzletek, bármi kialakítható bennük, a lehetőségeknek csak a képzelet szab határt.
- A korábbi portaépület egy része nem is olyan régen még orvosi rendelőként üzemelt, az épület kedvező elosztása miatt itt is 10-15 iroda vagy lakás kialakítható.

Az épületek a terület szélein körben helyezkednek el, és az összes épületet középen egy hatalmas, teljes egészében betonozott (korábban fedett) udvar köti össze. Ez a betonozás kiváló alapot jelenthet akár egy homokágyas térkövezésnek, így rengeteg parkolóhely kialakításának, legyen szó bármilyen hasznosításról
A komplexumot két oldalról gyönyörű kovácsoltvas kerítés határolja, ami a parkosított előkert résszel együtt igazán exkluzív megjelenést biztosíthat mind cégszékhelynek, mind lakóparknak.

A jelenlegi tulajdonosok elsősorban egyben szeretnék értékesíteni a területet, de igény esetén a terület megosztható és kialakított részek külön is megvásárolhatók. Szabó Péter 70/88-22-189

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145832914

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn