Egyedi ajánlat!

Pápán 21 200 nm fejlesztési terület eladó!

company_logo

390 000 000

Ft

18 396 Ft/m²

Feladás dátuma:

tegnap, 22:11
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Állapot:
Felújítandó

Fűtés típusa:
egyéb

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Házszám:
18

Méret:
21200 m²

Leírás

Veszprém vármegye második legnagyobb és egyben legszebb barokk városában, Pápán eladó egy többféle funkciót is betölthető 21 200 nm-es telek a rajta lévő több, mint 10 ezer nm épületrésszel!
A város egyik legszebb utcáján, az Esterházy úton, impozáns villák szomszédságában található épületegyütteshez hatalmas csarnokok, irodaház, volt orvosi rendelő és egyéb célú épületek, parkolók, és egy kiváló állapotban megmaradt többszintes villa-épület is tartozik.
Igény szerint több hrsz-ra is osztható a terület és külön-külön is megvásárolható, de a tulajdonos elsősorban egyben szeretné értékesíteni az ingatlant. Az eladási ár is ennek megfelelően lett ilyen alacsony.
Az Esterházy út és Béke-tér felől szép kovácsoltvas-tégla kerítés határolja az ingatlant a teljes utcafronton.
A Béke-tér másik oldalán a stílusában hasonló jegyeket hordozó Pápai Vasútállomás épülete található, az Esterházy út másik végén pedig a felújított Várkert a szintén felújított Esterházy Kastéllyal és a barokk Fő-térrel. A Várkert mellett található még az európai hírű Várkert Camping és Várkertfürdő.
A "Dunántúl Athénjének" is nevezett város számos kulturális és történelmi emlékkel, idegenforgalmi nevezetességgel büszkélkedhet és 1989-ben Hild-díjat kapott a műemlék jellegű épületek megóvásáért és restaurációjáért.
Tehát mind logisztikailag, mind idegenforgalmi szempontból frekventált helyen található az általunk ajánlott ingatlan, amely egykor az itt gyártott "pápai szivar"-ról volt híres.
Pápa az ország legdinamikusabban fejlődő régiójában fekszik hosszú távú elképzelésekkel, fejlesztésekkel. Ezt jelzi a most elkészülő gyorsforgalmi út is, ami Pápát Győrrel köti össze. Továbbá folyamatos fejlesztések történnek a Pápai Repülőtéren is.
Természetesen komoly érdeklődés esetén további részletesebb információkkal is szolgálunk illetve szívesen bemutatjuk személyesen is az ingatlant.
Várjuk szíves megkeresésüket!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 144121519

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn