Egyedi ajánlat!

Pápán 170 m2-es, kétszintes sorházi ingatlan eladó

company_logo

71 900 000

Ft

422 941 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

tegnap, 06:30
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
170 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
2

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
természetre néző

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Garázsban

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
400  m2

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Gépesített, Beépített konyha

Leírás

Pápán 170 m2-es, kétszintes sorházi ingatlan eladó
Pápa egyik legkedveltebb sorházi és családi házas övezetében vált eladóvá ez a kétszintes, 170 m2-es, dupla komfortos kitűnő állapotú sorházi ingatlan saját körbekerített növényekkel díszített kerttel. A 1994-ben a család által épített ingatlan külsője és belső megjelenése is impozáns, modern, minden korosztály számára ideális, akár két generáció együttélésére is kiváló. Helyiségelosztása: alsó szint a közös élettér helyszíne. Előtérből nyílik a nagy nappali, étkező, konyha, -amihez kamra is tartozik, illetve egy vendég vizes blokk zuhanyzós fürdőszoba vécével. Az ingatlan szerves része az utcafrontról az előkert részéről bejárható garázs, amihez a ház előteréhez egy beltéri ajtó is tartozik, így kényelmesen bejuthatunk a házba. Az ingatlanba több épített bútor is készült, mint a nappaliban, mint a tetőtéri szobákba is, így nincs szükség sok bútor vásárlására, ezek és a beépített konyhabútor is a ház és a vételár tartozéka. A nappaliból és az étkezőből is teraszajtó nyílik az udvari teraszra és a kényelmes méretű udvarra. A tetőtérbe kényelmes modern megoldásokkal felújított lépcsőház vezet, ahol a központi közlekedőből nyílik három nagyméretű kényelmes szoba és a fürdőszoba. A fürdőszoba is egyedi megoldásokkal kialakított, épített zuhany és kád is elhelyezésre került, illetve a dupla épített mosdó szekrénnyel is kényelmesen elfér. Az udvari két szobához egy nagyméretű faragott kőből kirakott erkély is tartozik. Az épület utcafronti része modern kőburkolattal díszített, ezáltal elegáns külsőt kapott. Az ingatlan fűtése gáz kazánnal és vegyestüzelésű kazánnal is megoldott. Az alsó szinten egy, a lakószinten három fűtő-hűtő klíma biztosítja a temperált hőmérsékletet.
Ha egy értékálló helyen, értékálló ingatlant keres, ami felújítást nem igénylő állapotú, fontos a zöld környezet, de ideális- könnyen kezelhető udvar mérettel rendelkezik, szempont a kvalifikált lakóközösség, nagycsaládosként vagy két generációnak alkalmas kényelmes életteret keres, ebben az ingatlanban mindezt megtalálhatja.
Az ingatlan ára: 71.900.000.-ft
+ 36 70 904 5517
Irodám, mint eladói, mint vevői oldalról segíti a teljes ügyintézést, hitelintézeti igénylést, energetikát, jogi hátteret.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146939884

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn