Pápa belvárosában két lakrészes családi ház eladó

company_logo

89 990 000

Ft

555 494 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

tegnap, 12:26
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
162 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Udvarban

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
712  m2

Félszobák száma:
2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Fürdő és WC külön, Gépesített, Beépített konyha

Leírás

Pápán a belvárosban, de mégis családi házas utcában egy 712 m2-es telken lévő 162 m2-es családi ház két külön bejáratú lakrésszel, utcafronton működő üzlethelyiséggel eladó. Jelenleg két generáció számára kialakított két külön bejáratú lakrész könnyedén egybe is nyitható, ahogy eredetileg is volt. Az üzlethelyiség utcafronti, külön bejáratú, most szépségszalonként működik. A családi házat 15 éve újították fel, a szalont pedig 7 éve. A családi ház felújítása a víz és villanyvezetékek cseréjét, alzatszigetelést, az udvari oldalon nyílászáró cseréket, burkolat és beépített szekrények cseréjét foglalja magában. A ház 55 cm-es falai kiváló állapotúak, de a felújítások során még homlokzati szigetelést is kapott új színezéssel. A ház alatti 15m2-es pincében a hőközpont található. A fűtésrendszer több alternatívát nyújt. Központi fűtés, új kondenzációs kazán, cserépkályha, hűtő-fűtő új klíma, infrapanel. Az ingatlan melegvíz ellátását villanybojler szolgáltatja, illetve gázkazánról üzemelő hőtároló is besegíthet nagyobb mennyiségű melegvíz igény esetén. A nagyobbik lakrész (100m2) 1+2 félszoba, amerikai konyha étkező, nappali, fürdő és külön wc helyiségekből áll. A központi élettérből lehet kimenni a 20m2-es fedett teraszra. A kisebbik lakrész: 2 szoba, konyha étkező, nappali, fürdőszoba, wc helyiégekből áll, és ehhez a lakrészhez is tartozik egy 12m2-es fedett terasz. Mindkét ingatlanra jellemző a minőségi anyaghasználat, mind a burkolatoknál, beépített konyháknál, mind a berendezéseknél. Gépkocsival a zárt kapuszín alatt parkolható, illetve a ház előtti parkolás is megoldott. Ennek nincs külön fizetési költsége, így a szépségszalonba érkezők és vendégek számára is megoldott a parkolás. A teljes telekméret 712 m2, ami zárt, épített fallal körbekerített. Az épületeken kívüli zöldterület parkosított, növényekkel és fákkal tarkított. Az udvar egy része füvesített, a térköves részén napozóterasz lett kialakítva, a ház udvara D-Ny-i fekvésű, kellemes pihenést biztosít lakói számára. Aki pedig árnyékra vágyik az egzotikus növények (banán, citrusfélék, törpe mamutfenyő, bambusz) árnyékában és teljes csendben megteheti.

Ezt a kiváló elhelyezkedésű és a kitűnő adottságokkal rendelkező két lakrészes önálló családi házat mindazoknak ajánlom, akik két generációs együttélésben gondolkodnak, vagy a nagyobbik lakrész életvitelszerű használata mellett vendékek fogadására alkalmas külön lakrészt értékelik, nem utolsó sorban pedig egy belvárosi utcafronti üzlethelyiséggel a saját vállalkozásukat otthonról tudják irányítani.

Ajánlom továbbá azoknak, akiknek fontos a belváros közelsége, de mégis csendes nagy telekkel rendelkező családi házat keresnek.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146471173

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn