Pápa belvárosában 81 m2-es, többcélú minőségi ingatlan eladó

company_logo

44 000 000

Ft

543 210 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

szept 22., 08:15
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Emelet:
földszint

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Nincs

Parkolás:
Utcán

Belmagasság:
3 m alatt

Kertkapcsolatos:
nem

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Gépesített, Beépített konyha
Méret:
81 m²

Leírás

Pápa belvárosában 81 m2-es, többcélú minőségi ingatlan eladó
Saját, minőségi, kényelmes otthont keres Pápa történelmi belvárosában? Esetleg szívesen foglalkozna jövedelmező hivatalos szállásoltatással? Vagy esetleg a kettő lehetőséget ötvözné?
Ebben az ingatlanban ezek mind adottak
Irányár: 44.000.000.-ft
Veszprém megyében, Pápa történelmi belvárosának, hangulatos utcájában vált eladóvá ez a 81 m2-es, igényes, teljesen felújított, modern, de stílusos társasházi lakás. Az ingatlan két részből áll. A nagyobbik rész egy önálló galériás lakás, amerikai konyha nappalival, nagyméretű hálószobával, amihez gardróbszoba is tartozik, illetve fürdőszoba, a kisebbik lakrész apartmanként funkcionálva egy szoba és fürdőszoba helyiségekből áll. Az eredetileg egybenyitott két lakrész egy könnyűszerkezetes ajtótakaró fallal lett leválasztva, ami igény szerint rombolás nélkül könnyedén bontható és újra egybenyithatóvá válik a tágas, polgári jellegeket megtartott igényes ingatlan. Jelenlegi funkciója egy biztos hozamot adó apartman és kényelmes nagyméretű privát lakás, amit egy befektetésben gondolkodó vevő két apartmanként hasznosíthatna. A 2017-ben teljes körűen felújított ingatlan új műszaki, gépészeti rendszereket kapott, padlófűtést alakítottak ki, víz,- villany hálózatok megújultak, kültéri és beltéri nyílászárók cserélve lettek, ahogy az összes burkolat, falkezelések is. saját gáz cirkó kazánja szolgáltatja mind a melegvíz ellátást mind pedig az ingatlan melegét. A szigeteléseknek és nyílászáróknak köszönhetően a közel 4 m-es bemagasság ellenére is alacsony fentarthatóságú. A konyhája teljesen felszerelt, gépesített. A konyha feletti hangulatos galéria olvasószoba vagy pihenősarok ideális kikapcsolódási lehetőséget nyújt lakói számára. Az ingatlan kamerarendszerrel felszerelt.
Ez a komplex ingatlan akár saját célra, akár üzleti célra, vagy, ahogy most is használatban van, ennek kombinációjával egy értékálló és piacképes lehetőség.
Ha igényes, tágas, világos nagypolgári stílusú, de minden kényelmet nyújtó fiatalos belvárosi otthont keres, vagy egy biztos hozamot adó apartmant vagy apartmanokat üzemeltetne, ebben az ingatlanban mindezt megtalálhatja.
A 81 m2-es ingatlan irányára: 44.000.000.-ft, amely komoly érdeklő esetén alkuképes!
Telefon:

Hirdetés azonosító: 142161500

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 2 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn