Panorámás kisbirtok a Nivegy-völgyben

company_logo

15 900 000

Ft

2 709 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
5870 m²

Hány százalékban beépíthető?:
3  %

Villany:
utcában

Víz:
nincs

Gáz:
nincs

Leírás

A Balatoncsicsóhoz tartozó Bádi Szőlőhegyen, a Dörgicse-Mencshely-Balatoncsicsó háromszög közepén kínálunk egy 0,6 hektárnyi művelt szőlőbirtokot 3% beépíthetőséggel.

Balatoncsicsó a Zánkától északi irányba húzódó Nivegy-völgy 5 településének egyike. A medencét övező hegyekről gyönyörű panoráma tárul elénk a Balaton csillogó víztükrével, és a települések hangulata is elbűvölő. A falvak között a Cserkúti-patak csordogál végig, de gyönyörű templomok, romos emlékek is gazdagítják a tájat.
A telekről körben gondozott szőlőültetvények, erdős domboldalak, a völgyet körbeölelő lankák láthatók, melyek csendet, nyugalmat árasztanak. A tekintet messzi futhat, a reggeltől napnyugtáig ívelő napkorong kellemes benapozottságot biztosít.

A telek 3 oldala úttal határos, 2 irányból is megközelíthető, jó darabig aszfaltos, egy rövid szakaszon pedig jól járható földúton.
A szabályos, nem keskeny téglalap alapú telek besorolása Mk-2, azaz borvidéki kertes övezet. A helyi építési szabályoknak megfelelően 3%, max. 100 nm beépíthető. Mivel ebben az övezetben a min. beépíthető teleknagyság 2700 nm, a telek igény esetén osztható is.
A vízellátás fúrt kútból megoldott, villany a telekhatáron fut.
A már megtervezett és jóváhagyott épület tervei, alaprajza, műszaki dokumentációja átadásra kerül a vevőnek.

Balatoncsicsó a Nagyvázsony  Zánka közötti útról közelíthető meg. A legközelebbi vasútállomás Zánka-Köveskál (7,5 km), a legközelebbi strand, a zánkai 10 perc autóútra található.

A Nivegy-völgy közvetlenül a jól ismert Káli-medence mellett fekszik, ám fejlődése jelentősen eltér attól, így nagyon különböző gazdasági, társadalmi, kulturális közeg jellemzi őket. A Nivegy-völgyben jobbak a mezőgazdasági adottságok ideálisabb a fekvése, megközelíthetősége. A Nivegy-völgyben van élet, a turizmuson túl is. Vannak szolgáltatások, iskola, óvoda, egész évben nyitva tartó boltok, kocsmák, fiatalok, vállalkozók. Itt van a Balaton-felvidék legnagyobb összefüggő szőlőterülete, de a bor mellett más, magas hozzáadott értékű termékek is megtalálhatók.

Ezen a birtokon megleli a nyugalmat, és a perspektívát.

Ha felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 135933176

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn