PANORÁMÁS, 3 szobás családi ház Szigligeten eladó.

company_logo

44 000 000

Ft

628 571 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
70 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
kandalló-cserépkályha

Ingatlan típusa:
tégla
Parkolás:
Udvarban

Leírás

A 70m2-es ház falazatának egyik fele kő, a másik tégla. A födém stukatúros és betonfödém vegyesen, ezáltal JÁRHATÓ PADLÁSSAL rendelkezik. A helyiségek VILÁGOSAK, TÁGASAK. A házba belépve egy széles közlekedőbe érkezünk, ahol helyet kapott az előszoba, majd beljebb haladva a konyha is. A közlekedőből nyílnak a szobák és a fürdő is. A bejárattól balra az egyik szoba, mellette a fürdő. A fürdő mellett a másik szoba, mely korábban a konyha-étkező szerepét töltötte be. Innen nyílik a harmadik, leghátsó szoba. Az ABLAKOKAT HŐSZIGETELT MŰANYAGRA cserélték, REDŐNNYEL ÉS SZÚNYOGHÁLÓVAL ellátva. A bejárati ajtót több ponton záródó, hőszigetelt ajtóra cserélték.

     A ház fűtését az első szobában fatüzelésű kályhával, míg a hátsó két szobát egy pár éve épített, nagy CSERÉPKÁLYHÁVAL oldották meg. Az éves fűtési költség 200 000,- forint. Az első szoba alatt PINCE található. A locsoláshoz egy ÁSOTT KÚT is rendelkezésre áll, mely végig kútgyűrűkkel van kirakva. GÁZCSONK a telken belül van. Az udvarról körbe nézve POMPÁS PANORÁMÁBAN GYÖNYÖRKÖDHETÜNK. Egyik oldalon a Badacsony, másikon a Szigligeti vár, valamint a Balaton látványa tárul elénk. A kikötő mindössze 2 km-re elérhető.

   Az ingatlanon található családi ház egyik fele eladó, mely ügyvéd által ellenjegyzett használati megosztással lett külön választva. Teljesen külön bejárattal, külön víz és villany mérőórákkal rendelkezik mindkét lakórész. A telek 1 573 m2, melyet a használati megosztás szerint használják a tulajdonosok. A kertben több melléképület is megtalálható, melyek használatáról szintén a használati megállapodás rendelkezik. A vásárláshoz FALUSI CSOK és ÁLLAMI TÁMOGATÁS IGÉNYELHETŐ. Remek választás!

             NÉZZE MEG az ingatlanról készült VIRTUÁLIS SÉTÁT is!  

HÍVJON, hogy az Öné legyen ez a nagyszerű lehetőségeket kínáló ingatlan!

     A vásárláshoz bankfüggetlen INGYENES hitelügyintézéssel, INGYENES CSOK, ÁLLAMI TÁMOGATÁS és FALUSI CSOK ügyintézéssel segítünk. Ön csak kitalálja, mire keres megoldást és nyugodtan hátra dőlhet, a többi a mi dolgunk.
 

(IF181100246)

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 137462051

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn