PANORÁMÁS, 2 szintes, tégla lakás ALKUKÉPES ÁRON eladó Veszprém,

company_logo

59 000 000

Ft

634 409 Ft/m²

Cím:

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
93 m²

Állapot:
Felújított

Emelet:
1

Ingatlan típusa:
tégla
Parkolás:
Udvarban

Leírás

A 93 m2-es, 3,5 szobás, 1. emeleti lakás két szintes elrendezésű. Az alsó szinten egy RENDKÍVÜL VILÁGOS, TÁGAS tér fogad bennünket, mely az előszoba és dolgozó szoba is egyben. Itt egy mennyezetig érő, HATALMAS, tolóajtós BEÉPÍTETT SZEKRÉNY segít a holmik tárolásában. Innen vezet fel a lépcső a felső, tetőtéri szintre.

   Felérve, balra egy tolóajtós hálószobát találunk, jobbra a valóban tágas, világos konyha és az étkező kapott helyet. A konyhát egy kamra egészíti ki, ahol remekül tárolhatjuk a mindennapi konyhai munkához szükséges dolgokat. A konyhából és az étkezőből kitekintve POMPÁS BAKONYI PANORÁMÁBAN gyönyörködhetünk. Az étkező sarkában van a 1,5 ÉVES KOMBI GÁZKAZÁN is, mely a melegvízről és a RADIÁTOROS FŰTÉSRŐL gondoskodik.

  A konyhától jobbra találjuk a kényelmesen tágas nappalit. A sok ablaknak köszönhetően, mint a lakás összes helyisége, a NAPPALI IS RENDKÍVÜL VILÁGOS. A nappaliból közvetlenül léphetünk ki a keleti fekvésű ERKÉLYRE. A nyári melegebb napokat a KLÍMA TESZI KOMFORTOSABBÁ a lakásban. A nappaliból nyílik a másik, szintén tolóajtós hálószoba, valamint a külön WC és a nagy sarokkáddal ellátott, VALÓBAN TÁGAS FÜRDŐSZOBA. A fürdőben IGÉNYES BEÉPÍTETT SZEKRÉNYEK teszik kellemesebbé mindennapi használatot, valamint a mosógép is bőven elfér.

  Az épület KÜLSŐ HŐSZIGETELÉSSEL rendelkezik, a lakás ablakai hőszigetelt nyílászárók. Az előbbieknek köszönhetően REZSIJE MEGLEPŐEN ALACSONYAN TARTHATÓ, hiszen a lakás fűtésköltsége mindössze havi 11 716,- forint. A zárt udvarban 1 autó számára van parkolási lehetőség. A lakás ELRENDEZÉSE KITŰNŐ, hiszen a nappali életterek és a pihenést szolgáló helyiségek jól elkülönülnek egymástól. A lakásban található összes, egyedileg idegyártott szekrény mind az alsó, mind a felső szinten a lakásban marad. Tényleg REMEK VÁLASZTÁS ez a felújított állapotú lakás. A vásárláshoz ÁLLAMI TÁMOGATÁS igénybe vehető!

     NÉZZE MEG a lakásról készült VIRTUÁLIS SÉTÁT is!  

           HÍVJON, hogy az Ön otthona legyen ez a 59M IRÁNYÁRON kínált lakás!

Bankfüggetlen INGYENES hitelügyintézés, INGYENES CSOK ügyintézés. Ön csak kitalálja, mire keres megoldást és nyugodtan hátra dőlhet, a többi a mi dolgunk.

(IF181100249)

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 137848574

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn