75 nm-es ház eladó Nyirád

company_logo

10 000 000

Ft

133 333 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 27., 12:24
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
75 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
egyéb

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Kert mérete:
846  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Nyirád Deákipusztán, 75 m-es, 2 szobás, TEHERMENTES családi ház, melléképületekkel, 846 m-es telken - ELADÓ!

Nyirád központjától 6 km-re, D-Ny-i irányba, CSENDES, NYUGODT, belterületként nyilvántartott részen, Deákipusztán található az 1890-ben, téglából épült ház, mely korábban római katolikus népiskolaként is működött. A közepes állapotú, részben felújítandó 75 nm-es épületrészben 2 egymásból nyíló szoba, konyha, fürdő-WC, előszoba, valamint egy padlásfeljáró, s egy pincelejáró került kialakításra. A víz- és áram megtalálható az ingatlanban, a szennyvíz elvezetése derítőbe történik. A cserép héjazatú, fa gerendás tetőzettel épített ingatlan fűtése a szobákban, valamint a konyhában fa tüzelésű kályhákkal megoldott. A melegvizet villanybojler biztosítja. A lakószobákban hajópadló, a többi helyiségben pedig járólap a burkolat. Az épület része még, az udvarból nyíló, külön bejárattal rendelkező két épületrész, melyekben további helyiségek találhatóak, melyekből korszerűsítést és felújítást követően, tetszőlegesen további lakóegységek is kialakíthatók.

Nyirád a Dunántúl középső részén, a Bakony hegység délnyugati lábánál, Veszprém megye déli részén található. AjkaTapolcaDevecserSümeg városok által határolt terület középpontjában fekszik, mind a négy várostól kb. 15 km-nyi távolságra. Az Agár-tető északnyugati nyúlványainak tövében, a Kis-Bakony és a Deák-hegy alatt simuló lankás területen települt a község. A falu ÉK-i határában folyik a Kígyós-patak, és É-i határában egy halastó is található.
-

Köszönöm, hogy elolvasta hirdetésemet! Amennyiben a hirdetett ingatlan felkeltette az érdeklődését, vagy megtekintené - kérem, hogy a megadott elérhetőségeken keressen bizalommal!

Simon Zsolt
DUNA HOUSE - Veszprém


Irodánk térítésmentes hitel-, babaváró program és CSOK ügyintézéssel, továbbá biztosítással, energetikai tanúsítvány készítésével, valamint ügyvédi háttérrel áll rendelkezésére!

Referencia szám: HZ034490-JF

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 138124244

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn