Nyárádi eladó 115 nm-es ház

company_logo

52 900 000

Ft

460 000 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
elektromos

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Félszobák száma:
2

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló

Szintek száma:
1

Kert mérete:
1044  m2

Méret:
115 m²

Leírás

Veszprém Vármegyében, Nyárádon kínálunk eladásra egy 115 m? alapterületű, teljeskörűen felújított téglaházat, amely 3+2 szobával rendelkezik. Az ingatlan praktikus elrendezése négy lakószobát, egy amerikai konyhás nappalit, előszobát, társalgót, közlekedőt, fürdőszobát, különálló WC-t, háztartási helyiséget, egy tágas fedett teraszt, kazánházat és egy nyári konyhát foglal magában
Az elmúlt években a ház átfogó felújításon esett át, melynek során a csatornahálózatot és az elektromos vezetékeket teljes körűen kicserélték. A tetőszerkezetet újralécezték és fóliázták, majd Terran betoncserép került felhelyezésre. A házat 12 cm-es Nikecell szigeteléssel látták el, az új külső színezést, valamint új ereszcsatornát kapott. Az ingatlant körülvevő betonkerítés is teljesen új, melyhez a befejezéséhez szükséges festékanyag rendelkezésre áll.
2022-ban az ingatlan egy 60 m2-es fedett terasszal bővült, amely jelenleg burkolásra vár, azonban a hidegburkolatok már megvásárlásra kerültek, és a vételár részét képezik.
A 1044 m2-es telek ideális elhelyezkedésű, és egy 90 m2-es kocsibeállót kínál, amely akár öt autó számára is kényelmes parkolási lehetőséget biztosít. Az ingatlan utcafrontján egy nyári konyha, míg a telek hátsó részén egy fa szerkezetű kerti tároló található.
A ház fűtését egy 6 éves öntvény vegyes tüzelésű kazán biztosítja, amelyhez elegendő tüzelőanyag, száraz, konyhakész fa áll rendelkezésre, 3-4 télre, ami önmagában is komoly értéket képvisel. Emellett alternatív fűtési megoldásként egy 5,5 kW-os inverteres hűtő-fűtő klíma is rendelkezésre áll. Az ingatlan hőszigetelt nyílászárókkal van ellátva, többségében modern műanyag ablakokkal.
A ház mediterrán stílusát tovább fokozza a 200 m2 térkő, amelyből 30% már lerakásra került. A fennmaradó munkálatok befejezése az új tulajdonosra vár, de a szükséges anyagok már rendelkezésre állnak. Az ingatlan riasztó- és kamerarendszerrel is felszerelt, így a biztonság garantált.
Nyárád, egy közel 1000 lakosú település, a Pápát Sárvárral összekötő főútvonal mentén található, Pápától mindössze 10 km-re, a Bitva patak mentén. A községben óvoda, orvosi rendelő, védőnői szolgálat, Közösségi Ház, könyvtár és kisebb élelmiszerbolt is megtalálható.
Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a teljeskörűen felújított, tisztasági festés után költözhető ingatlan, keressen bizalommal! Képek és további információk az OTP Ingatlanpont szellemi tulajdonát képezik.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150034340

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 11 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn