Nagyvázsonyi eladó 159 nm-es ház #4610673

company_logo

89 000 000

Ft

559 748 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Méret:
159 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
egyéb

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Félszobák száma:
3

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Eladó kertes otthon a festői Nagyvázsonyban, Veszprém vármegyében, csodálatos természeti környezetben, a Bakony és a Balaton -felvidék hegyei között bújik meg, a Balatontól 15 kilométerre északra, Nagyvázsony tőszomszédságában, annak településrészeként található.A település gyönyörű fekvése, szinte háborítatlan csendje, lakóinak kedvessége nagy vonzerő a harmóniára, nyugalomra vágyó bel- és külföldiek számára. A környék történelmi látnivalókkal, mint például a Kinizsi Vár, valamint számos kikapcsolódási lehetőséggel várja az ide látogatókat. Az itt élők számára a mindennapok egybefonódnak a történelemmel és a modern élettel, hála a kiváló helyi közösségnek és a számos kulturális valamint szabadidős programnak. Ebben a csodálatos környezetben kínáljuk ezt az egyedülálló ingatlant, amely tökéletes választás azok számára, akik a nyugalom szigetét keresik, mégis közel szeretnének lenni a modern világ nyújtotta lehetőségekhez.
Az egyszintes, ytong tégla falszerkezetű lakóház 2004-ben épült, melyhez 808 nm-es telek tartozik. Nyílászárói mind egyedi tervezésű, jó minőségű, fa szerkezetű ajtók és rovarhálóval és redőnnyel felszerelt ablakok.
Ez a meseszép házikó napfényes terekkel rendelkezik, amelyek világosak és meleg hangulatúak, így azonnal otthon érezheti magát mindenki, aki ide belép. A látható fagerenda mennyezet a belső tereket is természetközelivé teszi.Helyiségei:- egylégterű nappali-konyha-étkező- szoba- szoba- szoba- szoba- zuhanyzós fürdő+wc- kádas fürdő+wc- háztartási helyiség- kamra- hangulatos télikert/beépített teraszaz udvaron kerti kisház/szerszámtároló, kereti fedett kiülő ( 15 nm) és egy földpince( 24 nm) is található.Az ingatlan kiválóan ötvözi a modern kényelmet a természet közelségével, egy gyönyörű kertre nyíló nézettel. Méretében tökéletes választás, a fűtésről pedig kondenzációs gázkazán (padlófűtéssel), valamint egy tetszetős cserépkályha gondoskodik, így minden évszakban kellemes belső hőmérsékletet biztosít. A Ytong blokkoknak köszönhetően az ingatlan jól szigetelt, ezáltal a fűtési költségek hatékonyan kezelhetők ( 8.900,- Ft hó a gáz átalánydíj). A házat körülvevő, gondozott kert tökéletes helyszín a pihenésre és a szabadidő eltöltésére.Riasztó felel a biztonságért.További információkért, fotókért és a megtekintés miatt kérem, hívjon vagy küldjön e-mailt!És ne feledje, vevőinknek minden szolgáltatásunk Ingyenes!
Érd: Leveszyné Kengyeli Diána 30/3294954

Hivatkozási azonosító: HZ024595-4610673

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146614840

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn