Nagytevelen felújított parasztház / vendégház kiadó / eladó

company_logo

65 000 000

Ft

295 455 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

tegnap, 21:01
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
220 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
2

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Garázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Gépesített, Beépített konyha

Leírás

Nagytevelen felújított parasztház / vendégház kiadó / eladó
Veszprém megyében, a Bakony lábánál ott ahol a Pápai-síkság és a Bakonyalja találkoznak, csodálatos környezetben terül el a német nemzetiségi község, Nagytevel, mely 10 km-re található Pápától. Itt még ma is őrzik a történelmi hagyományokat. Nagytevel számos értékkel és vonzó természeti adottsággal rendelkezik. A vadregényes bakonyi táj nyújt maradandó élményt az idelátogatónak. a településre érve szembetűnik a széles főutca, két oldalán magas kőkerítésekkel egymáshoz tapadó házaival, a házak előtt katonás rendben sorakozó szilva-, dió- és hársfákkal. Hófehér temploma tekintélyt parancsolóan magasodik a porták fölé.
Erdökkel, hegyekkel körülvéve terül el a 34 hektáros víztározó-tó, melyévről évre fejlődik, egyre színvonalasabb pihenést biztosít nyaranta a pihenni vágyóknak. A tó vize gyorsan felmelegedik és akár az ősz beköszöntéig is kellemes meleg marad. A nyaralók a strandon élvezhetik a napfényt és a vizet. Túrázási lehetőség a kijelölt túraútvonalon (Nagytevel - Király-kapu - Bakonybél)
A település legmagasabb pontjáról gyönyörű kilátás a Kisalföldre, a Somlóra, a kőszegi hegyvonulatra, az Alpokaljára, a közelben elhelyezkedő mesterséges tóra. Mint természeti érték, található itt különleges állat és növényvilág, gyógynövények, források (a közelmúltban került felújításra az Ida-forrás és a Szűz Mária szobor részére kialakított építmény), tiszta levegő, zajtalan környezet, valamint pozitív kisugárzást nyújtó szikla.
Ebben a méltán elismert faluban, eladó egy három lakrészes parasztház, ami sikerrel vendégházként üzemelt hosszú ideig. A ház műszakilag teljesen felújított, megtartva a vidéki jelleget, amit a berendezések is mutatnak. Az első lakrész egy, míg a középső és a harmadik lakrész beépített tetőteres. Összességében 220 m2-en 7 szoba, 5 fürdő, 3 konyha lett kialakítva. A gondozott 3000 négyzetméteren pince, istálló, pajta, kerthelység, és kuglipálya is található. Parkolás az udvaron. Fűtése gáz-cirkó, és cserépkályha. Az egyre népszerűbb vidéki túrizmus adta lehetőségeket, a hazai és külföldi vadásztársaságok igényét maximálisan kielégítő vendégház a mai napig kap megkeresést Komoly érdeklődő esetén a könyvelésbe betekintést kaphat, ami bizonyítja, hogy rezsikorlátok mellett is profitot termelő vállalkozás.
Ha vidéki életre vágyik, vagy hétvégi házat keres, esetleg a Bakony vonzását kihasználva vállalkozásban is gondolkodik, ebben a hangulatos ingatlanban mind megtalálhatja.
Kiadási ár: 1.200 euro / hónap
Eladási ár: 158.000 euro
+ 36 70 904 5517

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 131835327

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn