Kiváló adottságú telek házikóval a Somlón

company_logo

29 000 000

Ft

13 810 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

tegnap, 17:08
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Villany:
van

Víz:
van

Gáz:
nincs

Csatorna:
nincs

Méret:
2100 m²

Leírás

A különleges Somló-hegy északi oldalán, Somlószőlős külterületén kínálok megvételre egy zártkerti (kifüggesztés köteles) ingatlant, akadálymentes rálátással a Somló-hegyre, a várra. A 2100 m2-es területen található épület alapterülete 40 m2, mely egy étkezős konyhára, egy kisebb és egy nagyobb szobára, valamint egy fürdőszobára tagolódik. Az épület csinos küllemű, az elmúlt két évben jelentős korszerűsítésen esett át, új hőszigetelt nyílászárókkal. Közművek közül ipari áram bevezetésre került, vezetékes víz a telken belül a vízaknában van, a közeljövőben várható a vízóra behelyezése. A kapcsolódó költségeket a tulajdonos már kifizette. Addigis a víz egy házi vízmű által, fúrt kútról biztosított , a meleg vízet egy villanybojler produkálja. A szennyvíz egy 5 m3-es emésztőbe folyik. A ház fűtése hűtő-fűtő klíma által biztosított. A meglévő kéményre akár egy kandalló is csatlakoztatható.
A lakószint teljes terjedelmében alápincézett. A három helyiség: a házivízmű, egy boros pince és egy előkészítő helyiség, ami most "beszélgetős" helyiség célját szolgálja.
A terület a környezetében jellemző "nadrágszíj" telkekkel ellentétben csonka négyzet formájú, némi szőlővel, nagyobb részt füves területtel, gyümőlcsfákkal. A ház mellett egy méretes, könnyűszerkezetes garázs is van.
A telek könnyen megközelíthető, ami az odavezető út korszerűsítésével rövidesen tovább fog javulni, ehhez az önkormányzat által 109 m2 kisajátítása folyamatban van.
Az új tulajdonosnak hobbitelekként is tökéletes, de akár vendégházként is funkcionálhat, vagy - ahogy a mostani tulajdonos - életvitel szerűen, állandó lakhatásra használhatja. Bármi is legyen a célja, remek alapot kaphat elképzeléseihez.
Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, várom jelentkezését a megadott elérhetőségek valamelyikén.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147429785

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Ludvai József

V.T. Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn