Két szintes műhely épület eladó egy luxus családi házzal

company_logo

463 000 000

Ft

746 774 Ft/m²

Feladás dátuma:

tegnap, 11:44
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Emelet:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Parkolás:
Garázsban

Méret:
620 m²

Leírás

Eladó Ajkán egy kiváló állapotú, két szintes, összesen 620 m2-es munkaterülettel rendelkező műhelyépület és a gyönyörűen parkosított telken található magas minőségű 164 m2-es, 3 szobás + nappalis családi ház medencével és kerti pihenőházzal, amelyek szintén benne vannak a vételárban. A telek csöndes, nyugodt utcában helyezkedik el, ugyanakkor a közlekedés kiváló és a belváros is könnyen megközelíthető.
Ha megveszi, innen könnyen, kényelmesen irányíthatja és kisérheti figyelemmel a vállalkozását, egyszerűen láthatja vendégül a partnereit egy megbeszélésre akár a kerti pihenőházban, és a családjától még sem kell sok időt távol töltenie.
A műhelyépület két szintes, 620 m2-es, így elegendő hely áll rendelkezésre munkához és tároláshoz. A műhelyben háromfázisú áram áll rendelkezésre, így bármilyen gép használata megoldható. 5 m3-es légtartály van az épület mellett a sűrített levegő-ellátásra. A fűtést kondenzációs gázkazán biztosítja a felső szinten padlófűtési rendszeren, az alsó szinten radiátorokon keresztül. A padlóburkolat 7-8-as keménységű kerámia lap.
A felszereltsége magas színvonalú. Rendelkezik elektromos garázskapuval, padlófűtéssel, klímával, riasztórendszerrel, hidroforral, napvédő rolókkal, valamint napelemekkel, amelyek csökkentik a fenntartási költségeket. Emellett a levegő szellőztetése is biztosított.
Az öltözőben beépített szekrények találhatók. A fürdő és WC külön helyiségekben vannak. A dolgozók részére egy felszerelt konyha-étkező is rendelkezésre áll.
Jelenleg a műhelyben textilipari tevékenység folyik, de a 620 m2-es ipari ingatlan alkalmas gyártó vállalkozások vagy akár szolgáltatók számára is. A belső tér rugalmas alakíthatósága kiváló lehetőséget nyújt bármely vállalkozói tevékenység végzésére.
Ne hagyja ki ezt az egyedi lehetőséget, és váltson egy magas színvonalú, alacsony fenntartású, kényelmes és modern műhelyre és családja számára egy kiváló minőségű, luxus felszereltségű, 164 m2-es 3 szobás + nappalis családi házra medencével, és kerti pihenőházzal.
Hívjon még ma a részletekért és tegyen ajánlatot!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150709515

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 14 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn