Eladó 190 nm-es ház Herend

company_logo

187 800 000

Ft

988 421 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
190 m²

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Teremgarázsban

Kert mérete:
840  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló

Építés éve:
2018

Leírás

Veszprém vármegye Herend városában, 2018-ban épült családi ház eladó.
Az ingatlan teljes alapterülete 190 m2, ebből a hasznos lakóterület 135 m2, 24 m2 a garázs, és 31 m2 a terasz.
A minőségi anyagok felhasználásával készült, a bakonyi hegyekre csodálatos panorámával rendelkező családi házban az ár részét képezi a komplett berendezés, bútorok, konyhabútor, és gépesítés.
A valódi svédpadlóval ellátott nappali, valamint az étkező és konyha egy légterű, igazi közösségi térként áll rendelkezésre a lakók számára. E három helyiség délkeleti tájolású, ebből adódóan rendkívül kellemes hőmérséklet uralkodik a nyári napokon is, de egy központi helyen található hűtő-fűtő klíma is bevethető a nyári forróságban. Az étkezőből szintkülönbség nélkül a 27 m2-es kertkapcsolatos teraszra léphetünk. Ahogy az alaprajzon is látható, a hálószobák a ház két ellentétes oldalán kaptak helyet, ami lehetővé teszi a különböző generációk eltérő életritmusát.
Az egyik háló külön bejáratú fürdővel is rendelkezik.
Nagyméretű, 3 rétegű nyílászárók gondoskodnak a rendkívül fényes belső terekről, a falazat 38 cm tégla 12 cm homlokzati hőszigeteléssel, padlásfödémen 30 cm kőzetgyapot hőszigeteléssel. A rezsiköltségek könnyedén a kedvezményes tarifában tarthatók.
A fűtésről vízmelegítős kombi gázkazán, hűtő-fűtő klíma, valamint a nappaliban épült rusztikus cserépkályha gondoskodik, az akkucsomagos napelemrendszer kiépítése folyamatban van.
A hidegburkolattal ellátott helyiségek padlófűtéssel rendelkeznek, a szobákban radiátorok biztosítják a kellemes hőérzetet.
A biztonságot online kamerarendszerrel összekötött riasztórendszer szavatolja.
Az épületen belül található egy egyállásos garázs, kívül egy nyitott parkolási lehetőség, az udvaron belül pedig fedett kocsibeálló, fatároló, kerti faház is épült, valamint fúrt kút biztosít vizet különböző célokra. Az egész épület akadálymentes, kerekesszékkel körbejárható, azonnal költözhető állapotban.
A porcelángyártásról híres Herend városában óvoda és általános iskola is működik, a tömegközlekedés rendkívül jó. Veszprém 10 perc, a Balaton 25 perc autóúttal elérhető.
Köszönöm, hogy figyelmével megtisztelte hirdetésemet. Amennyiben felkeltette érdeklődését vagy további kérdések merülnek fel Önben, várom hívását. Időpont egyeztetése után megtekinthető az ingatlan.
Nálunk minden ingatlan megtekintése DÍJMENTES!

Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők szolgálatára. A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához szükség esetén kedvezményes hitelkonstrukciót ajánlunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyintézéshez.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145978927

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn