HŐSZIGETELT, 3 szobás családi ház eladó Sólyban.

company_logo

52 490 000

Ft

610 349 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
86 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Ingatlan típusa:
tégla
Parkolás:
Garázsban

Leírás

A 86 m2-es, TÉGLA ÉPÍTÉSŰ, palatetős házba egy kényelmes méretű teraszon keresztül juthatunk be. Minden helyiségre jellemző a VILÁGOS, TÁGAS TÉR. Belépve egy tágas előtérbe érkezünk, mely nappaliként is funkcionálhat. Innen jobbra a valóban nagyméretű, világos szoba található. Mellette egy közlekedőről nyílik a két részből álló, világos konyha, melyet egy méretes KAMRA egészít ki. A konyha mellett a külön WC kapott helyet. A WC-vel szemben a tetőtérbe vezető feljáró kapott helyet.                                                    A közlekedő végén a FELÚJÍTOTT, MODERN FÜRDŐSZOBA helyezkedik el.

  A fürdő mellett egy kis közlekedőről nyílik a másik, szintén VILÁGOS, TÉNYLEG TÁGAS SZOBA. A közlekedőben mennyezetig érő szekrény segít a tárolásban. A ház ELRENDEZÉSE KIVÁLÓ, hiszen a nappali életterek és a pihenést szolgáló helyiségek jól elkülönülnek egymástól.

   A nyílászárókat HŐSZIGETELT MŰANYAGOKRA cserélték, melyeket REDŐNNYEL is felszereltek. A radiátoros fűtésről gázkazán és egy vegyes tüzelésű, illetve pellet tüzelésű kazán tetszés szerint gondoskodik. A födém BETONFÖDÉM, tehát a TETŐTÉR BEÉPÍTHETŐ, így a ház bővítése építési engedély nélkül megoldható! A melegvizet ARISTON villanybojler állítja elő. A lakószint feletti födémen 15 cm-es közetgyapot hőszgetelés csökkenti a ház hőveszteségét.

     A ház külső, 10 cm-es szigetelése, szinezése már elkészült. A ház fele alatt PINCE található, mely egy GARÁZSBÓL, kazánházból és tárolókból áll. Az épület mellett több részből álló MELLÉKÉPÜLET van, mely alatt szintén pince található.

      A vásárláshoz ILLETÉKMENTESSÉG, CSOK PLUSZ igényelhető! NÉZZE MEG a házról készült VIRTUÁLIS SÉTÁT is, sétáljon végig saroktól sarokig az ingatlanban!  

                                       TÖKÉLETES VÁLASZTÁS a jó vételhez!

        HÍVJON, hogy Öné legyen ez a nagyszerű lehetőségeket kínáló, REMEK ÁLLAPOTÚ ingatlan! Bankfüggetlen INGYENES hitelügyintézés, INGYENES CSOK PLUSZ ügyintézés. Ön csak kitalálja, mire keres megoldást és nyugodtan hátra dőlhet, a többi a mi dolgunk.

(IF181100318)

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146332345

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn