Felújított exclusíve belvárosi lakóház 1370 nm telekkel eladó!

company_logo

150 000 000

Ft

450 450 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

tegnap, 22:04
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
333 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Garázsban

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
1371  m2

Költözhető:
megegyezés szerint

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Gépesített, Beépített konyha, Riasztó

Leírás

Veszprém megye második legnépesebb városában, Pápán eladó ez a 540 nm-es nagypolgári családi ház.
Az ingatlan a Belváros legszebb épületeivel rendelkez Jókai utcában található. Az 1929-ben téglából épült 370 nm hasznos alapterület fépülethez
késbb hozzáépítésre került egy 63 nm alapterület dupla állásos, ftött , minségi járólappal burkolt elektromos ajtós garázs, melynek emeleti szintjén egy 65 nm-es játékterem lett kialakítva. Az épület alatt egy járólapozott, vízzel és villannyal szerelt pincerész is található.
Az 1371 nm-es telken a garázs mögött még egy gondozott kertet is találunk. Az épület udvar felli részén 83 nm járólappal burkolt terasz van, innen léphetünk az ingatlanba. A tett másfél éve újították fel és új héjazatot kapott. A tettér beépítéséhez minden feltétel adott.
Az ingatlan belülrl 2013-ban teljes kör és igényes felújításon esett át, melynél f szempont volt a régi stílusjegyek megrzése mellett a modern belsépítészeti megoldások kivitelezése minségi anyagok felhasználásával. 2019-ben pedig a tet került felújításra.
Csak az utcai homlokzat rendbetétele maradt a leend tulajdonosra.
A tulajdonos egyéni elképzelései olykor "luxus"-os, ám mégis ízléses formában érhetk tetten a lakás különböz helyein. Így a lakás központjában az étkez és a nagy ablakokkal határolt eltér-társalgó közötti falba komoly gonddal beépített üvegpolcos üvegfal is ezt tükrözi, mely nemcsak a nappali fényt engedi be az étkezbe, de szemet gyönyörködtet belsépítészeti alkotás is egyben.
Az ingatlan elrendezése lehetvé teszi, hogy akár több részre is oszthassuk a lakást. A padlástér is beépíthet! A teljes ingatlan ftése gázkazánról történik radiátoros hleadással.
2022-ben elektromos hálózat fejlesztés történt (3x50 Amper), elektromos fűtés és napelemes áramellátás kiépítés alatt. A vételárban már benne van!
Az ingatlan utcafronti képe az 1900-as évek elejének nagypolgári stílusjegyeit hordozza. Értékét nagyban növeli az igényes teljes kör felújítás és az ingatlan városközponti elhelyezkedése.
Belvárosi elhelyezkedésébl és paramétereiből adódóan befektetknek, vállalkozóknak pedig rendkívüli lehetségeket is jelenthet, akár magasabb igény ügyfelek számára is! Komoly érdekldés esetén részletesebb leírással, fotókkal, és természetesen személyes megtekintési lehetséggel is segítjük döntésében!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 113443546

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn