Eladó vendéglátás, Borzavár

company_logo

240 000 000

Ft

489 796 Ft/m²

Feladás dátuma:

ápr 27., 12:24
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
490 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem
Parkolás:
Udvarban

Leírás

Borzaváron 490 m-es, 7 vendégszobás panzió, 1,5 hektáros területtel - ELADÓ!

Az épület 20 éve családi panzióként funkcionál a turisták nagy örömére egész évben. Tavasztól-Őszig 2 fős személyzettel telt házzal üzemeltethető. Összesen 7 db vendégszoba van, melyben maximum 20 fő szállásolható el. A község a Bakony szívében, Zirctől 4 km-re, a Pálihálási patak erdőtől övezett medencéjének lejtőjén fekszik a Cuha völgytől kb. 2 km-re. Nevét az egykor itt termesztett sok bodzáról, helyi nevén borza nyerte. A tisztalevegő a közeli Kőris-hegy és a településen áthaladó országos Kék-túra útvonal sok kirándulót vonz. A Balaton autóval 40 perc alatt elérhető. Az épület Borzavár belterületén, a település keleti részén fekszik családi házas környezetben. Az ingatlan közelében néhány százméteres távolságon belül egyéb vendéglátó egységek találhatóak, és kb. ilyen távolságban van a Polgármesteri Hivatal épülete is. A domborzati adottság rendkívül kedvező. A dombra épített épület kelet, dél és nyugati irányban is panorámás. A szóban forgó terület 1,5 hektár. Az ingatlan terepfelszíne rendezett, a telek bekerített, összközműves. A tárgyi ingatlan egy pince/szuterén + földszint + tetőtér tagolású, magas tetős, bitumen zsindely héjazatú, tégla szerkezetű, szabadon álló épült főépület, és ettől jobbra, a telekhatáron belül 10 gépkocsi számára van parkolási lehetőség, melyek közül 4 fedett parkoló. A pinceszinten konditerem - társalgó, szauna, vizesblokk, és ezek kiegészítő helyiségei, vendégszobák, mosókonyha, és bortároló találhatóak. A földszinti részen recepció, társalgó, vendégszobák, konyha és szolgálati lakás található. Míg a tetőtérben vendégszobák és kiegészítő helyiségeik kaptak helyet. A pince belmagassága 2,6 m, a földszinti helyiségeké 2,9 m, a tetőtér átlagos belmagassága 2,7 m. Az épület monolit vasbeton sávalapra épült. A legalsó szint 38 cm vastag pincefalazó-elemekből a felmenő falak 38-as Porotherm téglából a pillérek pedig kisméretű, tömör téglából készültek 38x38 cm keresztmetszettel. Összességében: a főépület igényes szerkezeti és műszaki kialakítású. Megtekinthető előre egyeztetett időpontban. Köszönöm
-

Köszönöm, hogy elolvasta hirdetésemet! Amennyiben a hirdetett ingatlan felkeltette az érdeklődését, vagy megtekintené - kérem, hogy a megadott elérhetőségeken keressen bizalommal!

Simon Zsolt
DUNA HOUSE - Veszprém


Irodánk térítésmentes hitel-, babaváró program és CSOK ügyintézéssel, továbbá biztosítással, energetikai tanúsítvány készítésével, valamint ügyvédi háttérrel áll rendelkezésére!

Referencia szám: VL039641-JF

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 143889386

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn