Eladó telek az Öreghegy lábánál

33 000 000

Ft

47 076 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

ápr 4., 12:03

Tulajdonságok

Méret:
701 m²

Villany:
van

Víz:
van

Gáz:
nincs

Csatorna:
nincs

Leírás

Balatonalmádi és Felsőörs között eladó részlegesen panorámás, főút-menti, déli fekvésű zártkerti telek az Öreghegy lábánál.

Fontosabb jellemzői:
- víz, villany van;
- két utcáról is megközelíthető, így két teljesen szeparált nyaralóegység (pl. jurta, tiny house, stb.) is elhelyezhető, két külön bejárattal;
- a telken lévő, bontandó, térképeken is jelölt, könnyűszerkezetes épület állagmegóvás gyanánt építési engedély/bejelentés nélkül, tetszőleges szerkezetből újjáépíthető állandó otthonnak is;
- a telken évtizedes bőtermő gyümölcsfák és csemegeszőlő is található.

Környék:
A környék már korábban is többünknek állandó otthonként szolgált, de az utóbbi években fölgyorsult a kiköltözési kedv. A főúttal való közvetlen kapcsolat, a buszmegállók (mindkét irányban 2-3 perc gyalog) közelsége kényelmes és civilizált utazási lehetőségeket biztosítanak. Mind Balatonalmádi, mind Felsőörs központja néhány perc alatt elérhető busszal, autóval Veszprém 15 perc -, de a főút és környéke kedvelt kerékpár- és túraútvonal is egyben. Az alsóörsi és a balatonalmádi strandok szintén néhány perc alatt elérhetők, mint ahogy bölcsődétől középiskoláig jó néhány oktatási intézmény, illetve minden fontosabb ügyintézési és bevásárlási lehetőség is.
A kulturális és közösségi programok tárháza egyre bővül, mint ahogy az egyéb szabadidős tevékenységek és szolgáltatások köre is, amelyek egyfelől az egyre nagyobb számú állandó lakost, másfelől az évről évre nagyobb számban idelátogató turistákat célozzák.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146825844

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn