Eladó telek, Veszprém

company_logo

15 000 000

Ft

6 449 Ft/m²

Cím:

Kategória:

Feladás dátuma:

ápr 27., 12:24
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
2326 m²

Villany:
utcában

Víz:
nincs

Gáz:
nincs

Csatorna:
nincs

Leírás

Veszprémben, a 8-as sz. főút közelében, a Sas-hegyen, 2326 m-es, külterületi telek - ELADÓ!

A körbekerített, kapuval elzárt, szántó besorolású ingatlanon jelenleg egy kb.15 m-es, kőből épült pince, valamint egy kb. 20 m-es fából és téglából épült tároló található. A hétvégi kertnek, vagy befektetésnek is kiváló, füvesített területen diófák, valamint egy alma fa ad jelenleg hűs árnyékot. Az ingatlan villamos energia ellátása (1x 32A) 2024 évben fog megvalósulni, az E.ON Észak-dunántúli Áramhálózati Zrt. részéről légvezetékes hálózat kiépítésével. A Kertes mezőgazdasági terület (Mk-01) besorolású terület a zöldség-, gyümölcs- és dísznövény-termesztéssel kapcsolatos terményfeldolgozás és -tárolás, valamint kishaszonállat-tartás céljára szolgál. Az általános kertes területen, az 1500 m-nél nagyobb földrészleten legfeljebb 3%-os beépítéssel, egy darab legfeljebb 60 m-es gazdasági épület és egy darab, legfeljebb a gazdasági épület alapterületével megegyező méretű pinceszinti helyiség helyezhető el. Az övezet földrészletein az épületeket szabadonállóan, minimum 5,0 m-es előkerttel és min. 3,0 m-es oldalkerttel kell elhelyezni.
-

Köszönöm, hogy elolvasta hirdetésemet! Amennyiben a hirdetett ingatlan felkeltette az érdeklődését, vagy megtekintené - kérem, hogy a megadott elérhetőségeken keressen bizalommal!

Simon Zsolt
DUNA HOUSE - Veszprém


Irodánk térítésmentes hitel-, babaváró program és CSOK ügyintézéssel, továbbá biztosítással, energetikai tanúsítvány készítésével, valamint ügyvédi háttérrel áll rendelkezésére!

Referencia szám: TK089004-JF

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145762719

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn