Eladó panorámás nyaraló

company_logo

23 900 000

Ft

302 532 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

ma, 08:40
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Méret:
79 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
egyéb

Szintek száma:
2

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
panoráma

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Udvarban

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
1633  m2

Költözhető:
azonnal
Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Eladó nyaraló Sümeg, Szőlőhegyen.

Az 1633 m2-es szőlő besorolású területen egy hangulatos gazdasági épület áll, mely hétvégi háznak vagy állandó lakhelynek is alkalmas. Az épület alsó szintje összesen 44 m2, mely egy szobából, egy borospincéből és egy tároló helyiségből áll. Az emeletre egy külső lépcsőn juthatunk fel, mely a teraszra vezet és ahonnan gyönyörű panoráma tárul elénk. Szabad rálátás van a Sümegi várra és tiszta időben a Balaton, illetve az Alpok is látható. Az L alakú teraszról a bejáraton keresztül az előszobába érkezünk. Balra a napfényes lakószoba található, ahonnan szintén kiléphetünk a teraszra. Szemközt a fürdőszobának és a konyhának szánt helyiségek vannak. A beépíthető padlástér a teraszról egy további külső lépcsőn megközelíthető. Az emelet és a padlástér alapterülete egyformán 36 m2.

Az épület betonalapot és betonfödémeket kapott, falazata tégla. A tetőszerkezet nagyon jó állapotú, palalemezzel fedett. Az épület száraz, falai nem vizesednek, nem áznak. Közművekből a vezetékes víz és villamos áram (1x16 A) be van kötve. Az esővíz gyűjtésére egy kb 6 m3-es ciszterna van kialakítva.

A telek területén jelenleg nincs szőlő, nincs visszatelepítési kötelezettség. Az új tulajdonos dönthet az újratelepítés mellett, vagy átsorolhatja más művelési ágba.

A telek személygépkocsival télen és nyáron is könnyen megközelíthető, mert az oda vezető földutat rendszeresen karbantartják. Ezt az utat a közeljövőben szeretnék aszfaltozni. A nyertes pályázat már megvan, már csak a tervezés és kivitelezés van hátra. A legközelebbi buszmegálló 650 méterre van a háztól. Élelmiszerbolt pedig 1,2 km-re található. Balaton és Hévíz kb. fél órás autóútra található Sümegtől.

Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, kérdése van, vagy szeretné személyesen megtekinteni, kérem, hívjon bizalommal!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 142206277

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Czyntula Tamás

V.T. Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn