Eladó lakás, Veszprém

company_logo

79 990 000

Ft

707 876 Ft/m²

Cím:

Veszprém; Veszprém; Egry József utcai lakótelep

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

tegnap, 12:54
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
113 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
egyéb

Emelet:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
kertre néző

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Garázsban

Belmagasság:
3 m alatt

Félszobák száma:
3
Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Veszprémben, a Vajda János utcában, 113 m-es, 2 szintes, TEHERMENTES, két lakásos ingatlan, garázzsal, udvari beállóval - ELADÓ!

Gyönyörű környezetben, Veszprém, Egry József utcai lakótelepén található ez a különleges, kétlakásos ingatlan, egy csendes és nyugodt utcában. A B30-as téglából épített társasházban található első emeleti tágas lakás 67 m-en helyezkedik el, 2 egész + 1 fél szobával, a modern műanyag ablakok redőnyökkel szerelve. A szobák laminált padlóval burkoltak, míg az előszoba, a fürdőszoba és WC, valamint a közlekedők praktikusan, járólappal, a konyha-étkező pedig PVC padlóval vannak burkolva. Az 1997-ben kialakított tetőtéri lakás az ingatlan második felének tekinthető, mely 46 m-es és külön bejáraton át, egy lépcsőtérből közelíthető meg. Ebben a lakásban található 1 egész és 2 fél szoba, melyek szőnyegpadlóval burkoltak, a nappaliban használt laminált padlóval jól kiegészítik egymást, a konyha-étkezőben, illetőleg a fürdőszobában járólap a hidegburkolat. Az ingatlan melegéért egy kondenzációs gázkazán a felelős 2019 óta, mely a tetőtérben nyújt megfelelő hőmérsékletet, az első emeleti lakórészben pedig, a folyamatosan karbantartott gázkonvektorok. A lakóknak egy 17 m-es, villannyal rendelkező garázs és egy udvari beálló is biztosított, így nem kell aggódni a parkolást illetően, ugyanakkor, a közel 230 m-es rendezett virágos kert, kerti kiülővel és sütögető hellyel, illetve a hűs és száraz pince is a lakók kényelmét szolgálja. Az azonnal birtokba vehető ingatlan ideális választás lehet, ha két generáció szeretne együtt élni, vagy ha befektetési lehetőséget keres, hosszú távú bérbeadás esetén, hiszen a közelben megtalálhatók iskolák, óvodák, boltok és a városközpont is könnyen elérhető.
-

Köszönöm, hogy elolvasta hirdetésemet! Amennyiben a hirdetett ingatlan felkeltette az érdeklődését, vagy megtekintené - kérem, hogy a megadott elérhetőségeken keressen bizalommal!

Simon Zsolt
DUNA HOUSE - Veszprém


Irodánk térítésmentes hitel-, babaváró program és CSOK ügyintézéssel, továbbá biztosítással, energetikai tanúsítvány készítésével, valamint ügyvédi háttérrel áll rendelkezésére!

Referencia szám: LK080225-JF

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 139816542

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn