Eladó lakás, Balatonalmádi

company_logo

89 900 000

Ft

1 798 000 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

ma, 17:02
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Méret:
50 m²

Állapot:
Új építésű

Fűtés típusa:
elektromos

Emelet:
földszint

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
panoráma

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
igen

Parkolás:
Udvarban
Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Balaton-parthoz közeli, azonnal birtokba vehető, bútorozott luxus lakás, saját, zárt, udvari gépkocsibeállóval eladó!
Balatonalmádi-Káptalanfüred egyik legújabb, 2 szintes, téglaépítésű társasházkomplexumában, földszinti, nappali + 1 hálószobás, teraszos, saját gépkocsibeállóval rendelkező, teljesen bútorozott lakás eladó. A lakás eladásra készült, még senki nem lakott benne!
Az ingatlan teraszáról a Balaton egy picit látható!
A társasházkomplexum 2023-ban került átadásra, különlegessége, hogy a zárt udvaron a lakóközösségnek egy saját medencéje is van, mely szabadon használható.
A lakótér 45 m2 + 10 m2 terasz. Elrendezése: előtér, wc kézmosóval, fürdőszoba, közlekedő, hálószoba, amerikai konyhás nappali, terasz.
A lakás a képeken látható, teljesen új bútorokkal együtt eladó.
Az ingatlan belsejét belsőépítész álmodta meg, így minden egyes bútor az ő tervei alapján készült. A konyhabútor gépesített:Whirpool indukciós főzőlappal, kompakt mikrohullámú sütővel, mosogatógéppel, hűtőszekrénnyel felszerelt. A nappaliba kanapé, dohányzóasztal, médiaszekrény tv-vel, étkezőasztal található. A kanapé formája variálható, akár fekhellyé is alakítható. Innét nyílik a kertkapcsolatos, magas minőségű burkolattal ellátott terasz. A hálószoba előtti közlekedőbe mennyezetig érő, hatalmas beépített gardróbszekrénysor került. A szobába csak a matracot kell hozni, minden más már az új tulajdonos rendelkezésére áll. A fürdőszobába épített, egyedi zuhanykabin került, hozzáillő fekete Hansgrohe szaniterekkel, design törölközőszárító radiátorral, okos falitükörrel. A wc-be Geberit DuoFresh tartály került beépítésre, mely egyben szagelszívóval is ellátott. A fürdőszobaszekrény és a konyhabútor 2 cm vastag, kőburkolat munkapultot kapott. A lakás festett, dekor elemekkel ellátott. A világítás energiatakarékos Led-lámpákkal szerelt, divatos, dekor led-csíkokkal mindenhol, melyek a lakás hangulatfényét biztosítják.
A külső falak 30 cm-es N+F téglából épültek, 15 cm hőszigeteléssel. A nyílászárók Internorm típusú, magas hő-és hangszigetelő képességű, 3 rétegű, 6 légkamrás műanyag ablakok, elektromos redőnnyel ellátva, a nappaliban hatalmas tolóajtóval. A hálóba igényes laminált parketta, míg a lakás többi részébe nagy méretű, elegáns, magas minőségű kerámiaburkolat került. A fűtésről és a hűtésről hőszivattyú, míg a meleg víz ellátásról egy 80 l-es energiatakarékos villanybojler gondoskodik, így a rezsi nagyon kedvező lesz. A hűtés-fűtés a klímával lehetséges, mely a hőszivattyúra van kötve.Közös költség 10.000 Ft, mely a medence használatot, a kert, társasház karbantartását és a szemétdíjat is tartalmazza.
A zárt, parkosított udvaron egy közös használatú medence is rendelkezésére áll az itt lakóknak.
Az ingatlan tehermentes, azonnal költözhető. Irányára: 89,9 M Ft. A lakáshoz egy udvari gépkocsi-beálló tartozik, mely a vételár részét képezi. Bővebb információért állok rendelkezésére: Takács Adél Ingatlan. Videó a hirdetésben. (hird. az.: 1187)

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 139707318

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn