Egyedi ajánlat!

Eladó ipari, Devecser

company_logo

126 000 000

Ft

256 619 Ft/m²

Feladás dátuma:

tegnap, 10:30
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
egyéb

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Méret:
491 m²

Leírás

Devecserben, a központ közvetlen közelében, kivett telephely, 491,4 m hasznos alapterületű központi épülettel, további létesítményekkel, 2532 m-es, összközműves belterületi telken - ELADÓ!

A településközpont területen, Vt1 jelölt építési övezetben elhelyezkedő, kivett telephely körben lekerített és szilárd burkolatú, aszfaltos közútról megközelíthető. Az ingatlan a teljes városi közműhálózatra csatlakoztatva, a terület víz-, gáz-, csatorna-, és villany hálózattal ellátott. Az elektromos áram ipari igények kielégítésére alkalmas - három fázis (3x 80A). A beépítetlen területek betonozottak. Az ingatlan területén megtalálható központi épület 1982-ben téglából épült. Bővítése során, 1984-ben a vasbeton födémre épült rá az emeleti szint, valamint az új, állószékes magastető pala héjazattal. A földszinti teherhordó falak kisméretű téglából, míg az emeleti falak thermopor téglafalak. Az épület külső nyílászárói alumínium szerkezetűek, míg a belső nyílászárók fából készültek. A jó műszaki állapotú épület emeleti részén található egy robbanásbiztos műhely a több iroda-, raktár-, tároló, valamint öltöző-, és szociális helyiségek mellett. A központi épület földszintjén 235,1 m, az emelet 256,3 m, míg a beépítésre is alkalmas padlás 275,9 m hasznos alapterületű. Az egész ingatlan fűtését gázkazán biztosítja, radiátorokon keresztül, a használati melegvízzel együtt, az öltözőkben villanybojlerekkel kiegészítve. A jó műszaki állapotú központi épület mellett az ingatlanon további nyolc, különböző szerkezetű és alapterületű épület található még, melyek együtt, vagy külön-külön is új szerepet kaphatnak a településen, egy hosszútávú befektetési célú hasznosítás során - több lakásos társasházként, vagy szálláshelyként, akár munkásszállóként történő üzemeltetése során egyaránt. A PER- és TEHERMENTES ingatlan irányára: 126.000.000 Ft +Áfa.

126000000 Ft
-

Köszönöm, hogy elolvasta hirdetésemet! Amennyiben a hirdetett ingatlan felkeltette az érdeklődését, vagy megtekintené - kérem, hogy a megadott elérhetőségeken keressen bizalommal!

Simon Zsolt
DUNA HOUSE - Veszprém


Irodánk térítésmentes hitel-, babaváró program és CSOK+ ügyintézéssel, továbbá biztosítással, energetikai tanúsítvány készítésével, valamint ügyvédi háttérrel áll rendelkezésére!

Referencia szám: IP085020-JF

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 148872823

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn