Eladó ingatlan, Tótvázsony

company_logo

228 000 000

Ft

950 000 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

okt 4., 10:03
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
elektromos

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Szintek száma:
1

Kert mérete:
3800  m2

Méret:
240 m²

Leírás

Vegye meg álmai birtokát a napfényes Vázsonyi-medencében!

Tótvázsony a Balaton-felvidék egyik legszebb részén fekszik, alig pár perces autóútra Balatonfüredtől. Igazi falusias miliő várja az ide látogatókat, így senkit nem zavar az állattartás, a gazdálkodás. Ezt a dimbes-dombos vidéket számos remek túraútvonalon lehet végigjárni, a Balaton part pedig kocsival alig 10 perc távolságra van csupán.

Új tulajdonosait várja ez a korhű, minden igényt kielégítő, közel 250 nm-es épületegyüttes. Mindkét parasztházat és a melléképületeket is 2014-ben - az autentikus jegyeket megőrizve  felújították.

A felújítás során kicserélték a víz és villanyvezetékeket. A nyílászárókat egyedi fa ablakokra és ajtókra cserélték, a tető plusz belső szigetelést kapott. Az otthon melegéről modern norvég fűtőpanelek és hagyományosabb kandallók gondoskodnak.

Az ingatlant igazán egyedivé teszi az udvarban található nádassal körülölelt 200 nm-es kerti tó, amelynek stégéről jókat lehet csobbanni, vagy a nap végén a naplementét csodálva lehet megpihenni.

Az infra szauna, a fűthető dézsa, az épített kültéri zuhanyzó mind az ott lakók kényelmét szolgálják. A kocsi beállóból a tulajdonosok egy hangulatos közösségi teret alakítottak ki.

A 3800 nm-es telek végében kialakított karámban napközben lovak legelésznek, akik éjszakára a szomszéd istállójába térnek vissza. Így akik a lovaglás szerelmesei, könnyedén tarthatják közel magukhoz kedvenceiket.

Akár családjának keres új otthont akár befektetési céllal keres új ingatlant, ezt a birtokot garantáltan szeretni fogja. Ez az összesen 8 szobás, 4 apartman lakássá alakítható ingatlan, már bejáratott vendégkörrel rendelkezik, így nem kell aggódnia, nem lesznek sokat üresek a szobák.

Ne szalassza el a lehetőséget, hogy az Öné legyen ezen a csendes vidéken található, igazán egyedi, régi korok hangulatát tükröző parasztház!

Irányár: 228 000 000 Ft

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keressen bennünket bizalommal akár hétvégén is, az alábbi telefonszámon!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150668535

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn