Eladó ingatlan, Nemesvámos

company_logo

27 900 000

Ft

465 000 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

okt 4., 12:23
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Állapot:
Felújítandó

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Szintek száma:
1

Kert mérete:
300  m2

Méret:
60 m²

Leírás

Az Openhouse Veszprém Ingatlaniroda kínálatában eladó a #167095 hivatkozási számú nemesvámosi családi ház. Remek Lehetőség Felújításra!

Eladó egy varázslatos lehetőség Nemesvámos szívében! Ez a 60 négyzetméteres felújítandó ingatlan egy 300 négyzetméteres teleken áll, csendes környezettel várja új tulajdonosát.

Ingatlan Jellemzői:


60 négyzetméter alapterület
300 négyzetméteres telek
Kiváló elhelyezkedés Nemesvámoson
Csendes és békés környezet


Lehetőségek: Ez az ingatlan kiváló lehetőséget kínál arra, hogy saját ízlésed és stílusod szerint alakítsd át. Képzelj el egy modern otthont ezen a festői telepen, ahol a természet és a kényelem találkoznak. A tágas telek lehetőséget ad kertészkedésre, pihenésre vagy akár egy kerti terasz kialakítására.

Elhelyezkedés: Nemesvámos egy barátságos és nyugodt kis település, ahol a vidéki élet kellemes összhangban van a városi kényelemmel. A közelben megtalálhatók különböző szolgáltatások, iskolák, és a közlekedés is kiváló.

Beruházás vagy Otthoni Bázis: Ez az ingatlan ideális választás lehet mindazoknak, akik szeretnék saját otthonukat kialakítani, vagy akik befektetési céllal tervezik felújítani és bővíteni. A jelenlegi árak és a település fejlődése révén ez egy remek lehetőség!

Ne hagyja ki ezt a csodálatos lehetőséget! Hívjon most, hogy egyeztessünk időpontot egy személyes megtekintésre, és kezdje el álmai otthonának tervezését!



Irányár: 30.000.000 Ft
Keressen bizalommal akár hétvégén is! Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó nemesvámosi családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.Hivatkozási szám: #167095Az Openhouse Veszprém Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150668505

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn