Eladó ingatlan, Balatonfüred

company_logo

94 500 000

Ft

1 687 500 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

okt 4., 14:56
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
hőszivattyú

Emelet:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Építés éve:
2016

Méret:
56 m²

Leírás

Az Openhouse Veszprém Ingatlaniroda kínálatában eladó a #169821 hivatkozási számú balatonfüredi társasházi lakás. Eladó egy háromlakásos társasház tetőtéri lakása Balatonfüred Arácsi városrészében.

Az ingatlanban előtér, fürdőszoba-WC, két szoba, valamint egy konyha-étkező-nappali helyiség található.
A lakáshoz két 6,8 m-es erkély tartozik, a teljes bruttó terület pedig 69,4 m. A 2016 végén átadott lakás modern H-tarifás hűtő-fűtő hőszivattyúval rendelkezik, mely padló- és mennyezeti beépítéssel, helyiségenként szabályozható hőmérséklet-beállítási lehetőséggel (wi-fi segítségével távolról is vezérelhető) van ellátva.
Az elfogyasztott energia lakásonként hőmennyiség mérővel mérhető.
A melegvizet elektromos bojler biztosítja, éjszakai áram mérésével.
Az épület 15 cm-es hőszigeteléssel rendelkezik, a nyílászárók műanyagból készültek háromrétegű üvegezéssel, a tetőablakok pedig Welux gyártmányúak, szintén háromrétegű üvegezéssel és belső fényzáró, valamint külső fényvédő rolókkal felszereltek. Szúnyoghálók és hőszigetelt motoros redőnyök is telepítve lettek.
Két autó számára térköves beálló található a kerítésen belül. A kert öntözését saját, engedélyezett fúrt kút biztosítja, kiépített öntözőrendszerrel, szórófejekkel és csepegtető csövekkel.

A lakás csendes, rendezett zöldövezetben található, új épületekkel körülvéve, ragyogó kilátással a Péter- és Tamáshegyre, a Koloska-völgy közelében. Bevásárlási lehetőségek néhány perc sétával elérhetők, a Balaton pedig 15-20 perc sétára található. Az ingatlan állapota újszerű, eddig nyaralási célra használták, és rövid határidővel birtokba vehető.



További kérdés esetén keressen nyugodtan akár hétvégén is!

Irányár: 94.900.000 Ft Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó balatonfüredi társasházi lakás, vagy bármely más társasházi lakás és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.Hivatkozási szám: #169821Az Openhouse Veszprém Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A társasházi lakás vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Hirdetés azonosító: 150668413

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn