Eladó ház, Balatonakarattya

company_logo

187 000 000

Ft

1 044 693 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

tegnap, 13:19
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
egyéb

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Szintek száma:
1

Kert mérete:
1434  m2

Méret:
179 m²

Leírás

Eladásra kínálok egy páratlan szépségű, egyedi stílusú nyaralót Balatonakarattya egyik csendes utcájában.
Ez az ingatlan tökéletes választás mind nyári pihenéshez, mind pedig folyamatos lakhatásra, hiszen minden igényt kielégít. Az otthon 5 tágas szobával és 2 modern fürdőszobával rendelkezik, így az egész család kényelmesen elférhet benne.

Az amerikai konyhás nappali igazi szíve a háznak, ahol a méretes üvegajtók közvetlen kapcsolatot biztosítanak a gyönyörű kerttel. A nappali fényárban úszik, így mindig kellemes és barátságos hangulatot áraszt. Az ingatlan különlegessége a gyönyörű borospince, amely ideális helyszín baráti borozásokhoz vagy csendes, meghitt estékhez.

A telek 1434 négyzetméteres, körbekerített és részben lejtős, ami még varázslatosabbá teszi a kertet. A zöldellő kertben gyümölcsfák és szőlőtőkék találhatók, valamint egy bográcsozásra és grillezésre kialakított rész, ahol családi és baráti összejöveteleket tarthat. A bejáratnál egy hangulatos lugas alatt 3 autó számára biztosított beállási lehetőség található, így mindig lesz hely a vendégek számára is.

Az ingatlan különleges jellegzetességei közé tartoznak a vörösfenyőből készült nyílászárók és a látszó tetőszerkezet, amelyek meghatározó elemei a háznak, és rusztikus, mégis elegáns megjelenést kölcsönöznek neki. A kert felső, sík részén található egy 25 m-es különálló kis faház, amelyben jelenleg egy kis fürdőszoba és egy kis konyha található. Egy felújítás után ez a kis faház hasznos vendégházzá alakítható, így még több lehetőséget kínál az ingatlan.
Ez a nyaraló egy igazi gyöngyszem Balatonakarattya szívében, amely romantikus hangulatával és sokoldalú felhasználhatóságával biztosan elnyeri majd tetszését.
Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget! Érdeklődjön még ma, és találja meg álmai otthonát vagy nyaralóját Balatonakarattyán!


Referencia szám: HZ021385

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 148278420

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 3 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn