Eladó családi ház Nemesgulácson

company_logo

42 000 000

Ft

552 632 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

tegnap, 08:41
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Méret:
76 m²

Állapot:
Felújítandó

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Nincs

Parkolás:
Garázsban

Félszobák száma:
1

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül
Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Eladó családi ház Nemesgulácson.

Eladó a Balaton északi partján, Badacsonytomaj és Tapolca között, Nemesgulácson egy 76 m2-es, korához képest jó állapotú, de felújítandó családi ház. A ház az 1960-as években épült. Falazata kő, a tető héjazata pala. A tulajdonos elkezdte a korszerűsítést. Több ablakot és a bejárati ajtót hőszigetelt műanyagra cserélt. A régi cserépkályhát kiegészítette radiátoros központi fűtéssel és modern gázkazánnal. A jelenlegi nappali korábban két szoba volt. Egy átfogó felújítás során 3 szoba és egy kisebb nappali is kialakítható a jövőben.
A házba belépve szemközt a konyhába, majd onnan a fürdőszobába és kamrába léphetünk. A bejárattól balra a közlekedőn át a nappaliba érkezünk. Innen nyílik a két szoba bejárata.

Az 1423 m2-es kert első felében a ház mellett garázs és fatároló található, ahonnan a borospincébe juthatunk. Az állattartáshoz több melléképület van a ház mögött. Az épületek mögötti hátsó kertben termő gyümölcsfák vannak és 3 sor szőlő lett telepítve. A kert öntözéséhez a vizet ásott kút biztosítja.

A ház elhelyezkedése a településen belül nagyon jó. Csendes, nyugodt utcában van, pár percre az élelmiszerboltoktól, iskolától, óvodától, orvosi rendelőtől és a buszmegállótól. A vasútállomás is csak 10 percnyi sétára van. A szomszédok kedvesek és barátságosak, jó közösséget alkotnak.

Nemesgulács gyönyörű környezetben, a Tapolcai medencében, hegyek között helyezkedik el. Autóval a Balaton és Tapolca csak 5 percnyi távolságra van.

Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, kérdése van, vagy szeretné személyesen megtekinteni, kérem, hívjon bizalommal!
Egyedi kamatozású, ingatlanvásárlási, - és felújítási hitelek, valamint Csok és babaváró-hitel ügyintézését is elvégezzük Ön helyett, az OTP Bank hátterével.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 139717321

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Czyntula Tamás

V.T. Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn