Eladó Telek, Balatonalmádi 99.900.000 Ft

company_logo

99 900 000

Ft

111 371 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

tegnap, 15:53
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
897 m²

Hány százalékban beépíthető?:
20  %

Villany:
van

Víz:
van

Gáz:
nincs
Csatorna:
van

Leírás

Balatonalmádi csendes, természetközeli részén eladó örökpanorámás 897 m2 telek, ahol egy épülő lakóház helyezkedik el, melynek engedéllyel rendelkező terveit a tulajdonos adásvételkor a vevő rendelkezésére bocsájt.
Az ingatlan Lke2 övezetbe tartozik, beépíthetősége 20%, beépítési mód szabadon álló, maximális építmény magasság 5méter.
Villany, víz, csatornabekötéssel rendelkezik, igény esetén gázvezeték az utcában elérhető.
A terveken szereplő ház két szintre tervezett, a 94 m2-es alsó részen garázs és tágas tároló helyiségek, a 105nm-es emeleten amerikai konyhás nappali, három hálószoba, gardrób, fürdő wc-vel , háztartási helyiség, vendég wc, közlekedő és szélfogó, továbbá 40 m2 terasz, melyről csodálatos Balatoni panoráma tárul elénk.
Az építkezés készültségi foka kezdeti stádiumban van, a pinceszint falazásnál tart, így új tulajdonosa elképzelése és igénye szerint építheti fel álmai otthonát.
Balatonalmádi nagy ütemben fejlődő, forgalmas üdülőváros, a Balaton északkeleti öble közelében, az Öreg-hegynek a tóra leereszkedő lejtőjén fekszik a víz felé nyitottan, nyugati és északi oldalról dombokkal övezve.
Népszerű turisztikai célpont, nyaranta rengeteg izgalmas programot kínál az ide látogatók számára.
Ha szeretne a balatoni napfelkeltében és naplementében gyönyörködni, akkor erről a helyről minden nap megteheti. Hívjon és győződjön meg személyesen.

Dream-Ing
Álomból otthont.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 138708808

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás