Eladó Taliándörögdön egy 230nm-es, 4 szobás, jó állapotú családi ház

company_logo

59 800 000

Ft

260 000 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
házközponti

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
panoráma

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Garázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Fürdő és WC külön, Beépített konyha

Szintek száma:
3

Költözhető:
azonnal

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
1140  m2
Méret:
230 m²

Leírás

Álomotthon Ingatlan és Hiteliroda kínálja megvételre ezt a Taliándörögd, Erdőalja utcájában található 230nm-es, 4 szobás családi házat. Szép, csendes, új környezetben van, a Művészetek Völgye egyik hangulatos falvában, Balatonfelvidéken, Tapolca és Veszprém között, 30 km-es körzetben a Balaton északi partjától. A telek 1140nm-es. Kialakításának köszönhetően akár két generáció együttélésére is alkalmas. A ház a 1990-es években épült, B30-as téglából. 3 szintes. Állapota jó állapotú. Nyílászárói nagy része és a bejárati ajtó 2023-ban lett cserélve. Helyiségei: Alsó pince szinten van egy szerelőaknás garázs, 380-as árammal ellátva, mosókonyha, gardrób, fatározó és egy külön helység, illetve egy plusz kémény. A középső szint 96nm-es alapterületű, ahol van egy nappali, konyha, étkező, kamra, két hálószoba, fürdőszoba, wc, előszoba. A középső szinten juthatunk ki a nagy fedett teraszra. Erről a szintről megközelíthető az alsó rész és a tetőtér is. A tetőtér kialakítása az új Tulajdonosra vár, de a víz és a csatorna fel lett már oda is vezetve. Fűtése a háznak H tarifás új mérőórákkal. A 2023-as évben került beszerelésre 4 db hűtő-fűtő klíma. Továbbá házközponti fűtésrendszere van , 1000 literes puffertartállyal megoldva és vegyes tüzelésű kazán is van. A gázcsonk az udvaron található. A melegvíz ellátásról egy energiatakarékos Ariston hőszivattyús villanybojler gondoskodik. A telken van több termő gyümölcsfa ( ringló, cseresznye, meggy, alma, körte, birs, gesztenye, füge, dió). Gyönyörű és páratlan kilátás nyílik a Dörögdi-medencére.
A közelben óvoda, iskola, bolt, posta, buszmegálló. A faluban megtalálható orvosi rendelő, gyógyszertár, dohánybolt, büfé, ajándékbolt, több szálláslehetőség, termelők hazai termékei.
Ideális otthon lehet nagy családosok részére is, csodálatos környezetben. 30 km-es távolságban elérhető Balatonfüred, Balatonalmádi, Zánka, Révfülöp, Szigliget.

Irodánk teljes körű ingyenes banki ügyintézést, kedvező áron energetikai tanúsítvány elkészítését, ügyvédi háttér biztosítását vállalja.
Amennyiben az új ingatlan megvásárlásához el szeretné adni meglévő ingatlanját, ennek lebonyolításában is szívesen állunk rendelkezésére.

További információért és a megtekintéssel kapcsolatban keressen bizalommal.
Pataki Klára

Hirdetés azonosító: 149304083

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel

Profilkép
Pataki Klára

ÁlomOtthon Ingatlan iroda

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn