Eladó Ipari terület, Veszprém

company_logo

554 000 000

Ft

6 195 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

tegnap, 20:43
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
89425 m²

Villany:
telken belül

Víz:
utcában

Gáz:
utcában

Csatorna:
nincs

Leírás

Veszprém vármegye Veszprém külterületén a 8-as főútról is megközelíthető közel 9 hektáros terület eladó.
A 89.425 m2es ingatlan Veszprémtől keleti irányban található, aszfaltos úton megközelíthető a 8-as főútról, de Szentkirályszabadjáról az újonnan elkészült úton is.
A területen több elhagyatott épület is áll, ezek nagyobb része statikailag megfelelő állapotú, de mindegyik teljes felújításra szorul. A legnagyobb egy ötszintes, eredetileg 42 lakásból álló háztömb.

Az ingatlan elhelyezkedésének köszönhetően kiváló lehetőség bármilyen befektetésre, akár turisztikai célzattal is, hiszen a Balaton mindössze 10 km, de közel vannak a Bakony kirándulóhelyei is.

A szomszédos területeken folyamatosan jelennek meg üzemek, épülnek új csarnokok, hiszen vállalkozásnak kifogástalan a helyszín.

Köszönöm, hogy figyelmével megtisztelte hirdetésemet. Amennyiben felkeltette érdeklődését vagy további kérdések merülnek fel Önben, várom hívását. Időpont egyeztetése után megtekinthető az ingatlan.
Nálunk minden ingatlan megtekintése DÍJMENTES!

Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők szolgálatára. A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához szükség esetén kedvezményes hitelkonstrukciót ajánlunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyintézéshez.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145456132

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás