Eladó Ház, Kemeneshőgyész

company_logo

19 900 000

Ft

261 842 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

márc 29., 11:27
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Méret:
76 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
egyéb

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Kert mérete:
2751  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Vágyakozik az érintetlen természet és a vidéki idill közelségére? Akkor ezt az elbűvölő kis otthont Kemeneshőgyészen találja meg!
A 76 m2-es, 2 szobás, tégla építésű ingatlan a környék egyik legbájosabb településén található, egy hatalmas, 2751 m2-es telken. A fűtés cserépkályhával megoldott a hideg téli napokon, míg a meleg víz villanybojlerrel biztosított. Statikailag kifogástalan, bár homlokzata némi felújításra szorul. Tetőszerkezete, korának megfelelő, lécek cseréje ajánlott. Energetikai szempontból nem is lehetne kedvezőbb köszönhetően a 60 cm-es falaknak. Nyílás zárói eredeti fa nyílás zárók. Jelenlegi tulajdonosai 2 éve cserélték újra a víz és elektromos hálózatot. Két fürdőszobája és a két wc-e dupla konfortossá teszi az ingatlant.
A melléképületben a víz és az áram is be van kötve, és készen áll a kerti konyha vagy műhely kialakítására. Az ingatlan bútorai a vételár részét képezik, így csak beköltözésre vár ez az kivételes ingatlan. Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, jöjjön és tekintse meg ezt a vidéki gyöngyszemet.
Kemeneshőgyész egy bájos, csendes falu, amely a Bakony-hegység lábánál található, mintegy 23 km-re délre Pápától. Az itt lakók nagyra értékelik a vidéki élet stílust és azokat a lehetőségeket, amelyeket a természet kínál. A faluban található egy óvoda így ideális hely a családok számára. tervez a településen megtalálhatók az alapvető szolgáltatások, mint például bolt, posta, orvosi rendelő és patika. A környék felfedezéséhez a természetkedvelőknek számos lehetőség van túrázásra és kirándulásra a közelben lévő Bakony-hegységben.
Véleményem szerint, ha egy nyugodt, vidéki életre vágyik, de szüksége van a szükséges alapvető szolgáltatásokra és intézményekre, amelyek könnyen elérhetők, akkor Kemeneshőgyész a tökéletes hely erre. És ebben az ingatlanban megtalálhatja álmai otthonát ezen a varázslatos vidéken!
Amennyiben felkeltette figyelmét ez a remek lehetőség keressen bizalommal!
Megtalálta álmai ingatlanát, de nem áll rendelkezésére a teljes vételár? Forduljon hozzám bizalommal ingatlanközvetítés és hitelmegoldások egy helyen, az OTP Bank szakmai hátterével! INGYENESEN ELŐSZŰRÉS! Gyorsított ügyintézéssel, személyesen, vagy akár telefonon keresztül, de igény esetén ügyfeleink otthonában, és banki nyitva tartáson túl is. További információért hívjon a megadott telefonszámon. Tel:70/393-4979

Referencia szám: M237789-JF

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145403369

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn