Eladó Ház, Balatonfüred

company_logo

364 000 000

Ft

1 137 500 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
320 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
hőszivattyú

Szintek száma:
3

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Garázsban

Kert mérete:
930  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Balatonfüred kedvelt részén, csendes utcában eladó egy különálló lakrészből és 8 apartmanból álló energiatakarékos vendégház!

A jól működő, kiváló elhelyezkedéssel rendelkező ingatlan egy 930 m2-es telken fekszik. A ház alsó szintjén található egy 110 m2-es önálló lakrész, melyben 3 hálószoba, tágas fürdőszoba, külön mosókonyha, és egy 40 m2-es, márvány borítású konyha-étkező-nappali került kialakításra, melyhez egy 22 m2-es terasz is csatlakozik. Ugyanitt a földszinten van egy az előtérből is megközelíthető 17 m2-es elektromos Hörmann kapuval nyitható garázs, valamint egy 17 m2-es apartman. A ház két felső szintjén további 7 apartman található. Mindegyik apartman saját fürdőszobával, klímával és erkéllyel rendelkezik. Az első emeleten az apartmanok kiszolgálását segítő konyha is helyet kapott. A házhoz tartozik még padlás, és a terasz és a garázs alatt húzódó két pince is. A házat tulajdonosai folyamatosan karbantartották és többször felújították. A fűtés energiatakarékos levegő-víz hőszivattyú de gáz-cirkó fűtésre is lehetőség van részben padlófűtéses hőleadással. A ház 3 fázisú árammal, kábel TV-vel, parabola antenna erősítővel, WIFI-vel felszerelt.

Két távirányítóval működő kertkapun juthatunk a szépen gondozott udvarba, ahol 5 beállásos parkoló, kútról működő TORO automata öntözőrendszer, kerti kiülő, szerszámtároló és árnyékot adó fák (körte, mandula, tuják) várják a vendégeket.

A ház a strandtól és a sétánytól 800, a bevásárlóközponttól 300 m-re található.

Balatonfüred az északi part egyik legjelentősebb városa, az egyik legnépszerűbb üdülőhelye hazánknak. Bár csak 14.000 állandó lakosa van, de olyan aktív turizmust bonyolít, hogy a település a százezres nagyvárosok életét éli. Azoknak ajánlom a vendégházat, akik nemcsak saját otthont keresnek, hanem szeretnének részesülni a turizmus nyújtotta lehetőségekből, mert itt mindent egy helyen megtalálnak.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 127225908

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn