Eladó Ház, Balatonalmádi

company_logo

196 000 000

Ft

1 798 165 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Új építésű

Fűtés típusa:
elektromos

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
panoráma

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Építés éve:
2020

Félszobák száma:
2

Szintek száma:
2

Kert mérete:
3600  m2
Méret:
109 m²

Leírás

Balaton örökpanorámás telek 3 épülettel!

Üdvözöljük Balatonalmádi újhegyi részén, ahol egy elbűvölő, 3600 m2-es terület várja új tulajdonosát, lenyűgöző panorámával, szőlőültetvényekkel és három épülettel: új építésű ház, présház borospincével és egy nyári lak.

A 109 m2-es (hasznos alapterület 93,5 m2) belső kétszintes, 3+2 szobás, YTONG falú csodálatos újépítésű ház, minőségi nyílászárókkal és igényes kivitelezéssel várja leendő lakóit. Az új tulajdonos személyes ízlése és igényei szerint alakíthatja ki a homlokzatot, festheti ki a belső falakat, választhatja ki a padlóburkolatokat, elektromos fűtőpaneleket és dönthet a fürdőszobák felszereléséről.

A 36 m2-es egyszobás présház alatt egy borospince található, amely felújítás után vendégházzá alakítható, megőrizve a borkészítés és borkóstolás lehetőségét.

A 28 m2-es, a buja növényzet között rejtőző, 1+1 szobás nyári lak felújításra vár, és tökéletes helyet biztosít a pihenéshez és kikapcsolódáshoz. A lapos tetejét nemrégiben szigetelték, és a létrejött 50 m2-es tetőterasz ideális helyszínt nyújt a nyári estéken történő borozgatáshoz, miközben élvezheti a lenyűgöző kilátást! Ez a kis ház ideális befektetési lehetőség, akár rövid távú kiadásra is!

Az épületek között szőlősorok és gyümölcsfák sorakoznak, melyek lenyűgöző kilátást nyújtanak a tóra mindhárom épületből.

Az ingatlan két helyrajzi számon nyilvántartott, művelés alól kivett zártkert. Víz és áram biztosított, akár napelemek is telepíthetők.

Az ingatlan részben aszfaltozott úton közelíthető meg, az utolsó 200 méteren pedig egy varázslatos földút vezet a területhez. Kitűnő fekvése révén a tópart és Balatonalmádi központja mindössze 10 perc autóútra van.

Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal a hét bármely napján, akár hétvégén is! Az ingatlan előre egyeztetett időpontban megtekinthető! Nálunk minden ingatlan megtekintése DÍJMENTES!

Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére. A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciót kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez is.

Hirdetés azonosító: 144148122

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 18 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn