Eladó Ház, Bakonytamási

company_logo

31 100 000

Ft

545 614 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

tegnap, 13:03
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
1 szoba

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
elektromos

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Teremgarázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Építés éve:
2022

Félszobák száma:
2

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló

Szintek száma:
1

Kert mérete:
1404  m2
Méret:
57 m²

Leírás

Veszprém vármegyében, a Pápai járásban, Bakonytamásiban, nyugodt, csendes településen, a Bakony szívében kínálok megvételre egy hangulatos, felújított 57,6 m2-es családi házat, 1404 m2 területű telken.

A község jó kiinduló pont a környék turisztikai látványosságainak felderítéséhez, Pápa 24, a megyeszékhelyek közül Győr 35, míg a közigazgatásilag illetékes Veszprém 55 kilométerre található, tömegközlekedéssel és személygépkocsival Pápa, Győr és Veszprém is könnyen elérhető.

A kiváló elosztású ingatlan jelenlegi állapota szerint amerikaikonyhás nappaliból, 2 félszobából, fürdőből és WC-ből, közlekedőből és előszobából valamint gardróbból és mosókonyhából áll. Az udvari rész teljesen rendezett, zárt, körbekerített, amelyet utcafronton kovácsolt vaskerítés automatizált toló kapuval zár le és tartozik még hozzá egy melléképület (18m2), ami jelenleg felújítandó állapotban van, továbbá egy 42 m2 -es garázs, szerelőaknával, ahol 2 személyautó kényelmesen elfér.

A telken méretéből adódóan kertészkedésre és pihenésre kiválóan alkalmas. Téli hideg napokon, a ház fűtését kandalló , hűtő-fűtő klíma és hőtárolós radiátor látja el. A meleg vizet intelligens villanybojler szolgáltatja. A ház szerkezetileg és statikailag jó. Tetőszerkezete korának megfelelő állapotú. Az ingatlan belső része teljes felújításon esett át műanyag nyílászárókkal, új hideg-meleg burkolatot, új szennyvízrendszert, új vízvezeték rendszert, új álmennyezetet és új villamos hálózatot kapott. Beépített szekrények lettek kialakítva a folyosón és a fürdőszobában a tárolás kényelmére. A ház oldalfalai 10 cm-es hungarocell szigetelést kaptak, ami részben le van hálózva. A padlás üveggyapot szigetelést kapott.

A ház minden helyiségére jellemző, hogy világos, igazán otthonos, elhelyezkedése szempontjából meglehetősen jó adottságokkal rendelkezik, közel található mindenhez: van óvoda, posta, két vegyesbolt, csárda, pizzéria. A faluban minden megtalálható, ami a mindennapi élethez szükséges. A falusi közösség összetartó , családcentrikus , a szomszédok barátságosak és segítőkészek Ajánlom mindazon érdeklődők figyelmébe, akik falun, de mégis városokhoz közel, nyugodt családias környezetben keresnek felújított egy kényelmes, jó elosztású, élhető ingatlant, mely udvarral, kerttel ellátott.

Amennyiben felkeltette érdeklődését az általam kínált ingatlan, keressen bizalommal.

Referenciaszám: M273237

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147351807

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn