Eladó 886 nm-es Építési telek Pápa Kishegy

company_logo

13 900 000

Ft

15 688 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

ápr 12., 19:58
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
886 m²

Villany:
nincs

Víz:
nincs

Gáz:
nincs

Csatorna:
nincs

Leírás

Eladásra kínálunk Pápa, Kishegyen egy 886 m2 nagyságú, körbekerített zártkerti telket, rajta egy 31 m2 nagyságú, klimatizált mobilházzal.
A telek könnyen megközelíthető mind a teveli, mind pedig a gyimóti útról, így a hozzáférés kényelmes és egyszerű. A teljesen körbekerített területet zárható kapu őrzi, így biztonságban tudhatja birtokát. Az ingatlan elején helyezkedik el egy jól felszerelt, kényelmes mobilház, amelyet az eladási ár már magában foglal. A mobilház szakszerűen betonlábakon áll, de rugalmasan mobilizálható igény szerint. Belül kényelmes elrendezés várja az új tulajdonost, mely magában foglal egy nappali-étkezőt, két hálószobát, egy fürdőszobát-WC-vel, valamint egy konyhát.

A telken villanyhálózat áll rendelkezésre, mely 25 amperes. Emellett egy ásott kút is megtalálható a területen. A vízellátás terén a jelenlegi tulajdonos már megkezdte a házi vízmű kiépítését, mely magában foglalja a szivattyút és a víztisztító rendszert, valamint a csőhálózat kialakítását. A leendő tulajdonosnak lehetősége van választani a telek mögötti városi vízhálózat és a kútból nyert víz között. Az előző opció saját finanszírozású. A szennyvízelvezetés egy újonnan kialakított derítővel megoldott, amely egy 4 m3-es tartályt foglal magában.
Ez a telek egy tökéletes menedék lehet mindazoknak, akik a természet közelségét és a nyugalmat keresik, miközben csak pár percre vannak a várostól.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147026392

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn