Veszprémi eladó 180 nm-es ház

company_logo

229 000 000

Ft

1 272 222 Ft/m²

Cím:

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

máj 3., 11:41
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
180 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
hőszivattyú

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Garázsban

Kert mérete:
397  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Ingatlan felszereltsége:
Akadálymentesített, Gépesített, Légkondicionáló

Leírás

Eladó Veszprémben a Dózsavárosban egy 2021-ben teljes körűen FELÚJÍTOTT, egy szintes családi ház.
A közel 180 nm-s, 6 szobás, két konyhás, 3 fürdőszobás ingatlan 397 nm-s saroktelken épült. A teljes ingatlan KÉT generációs, oly módon hogy KÜLÖN bejáratú, KÉT lakóegységre lett tagolva. A felújítás során kiemelten figyeltek a praktikusságra és megfelelő minőségre. Belépve olyan érzés fogad, mintha egy új építésű ingatlanba érkeznénk. A két lakóegység igény esetén egybe is nyitható, de külön hagyva valamelyik lakrész ki is adható.
Az épületek külső falazatai 10 cm GRAFITOS HŐSZIGETELÉSSEL vannak ellátva, a lábazat mészkővel burkolt. A padozat és a födém is megfelelően szigetelt. A két lakrész a jó tájolásnak a sok és nagy ablakfelületeknek köszönhetően NAPFÉNYES. A hőszigetelt, 3 RÉTEGŰ nyílászárók elektromos REDŐNYÖKKEL vannak felszerelve. A teljes tetőszerkezet is megújult, lehetőséget adva az utólagos tetőtér beépítésnek. A külső és belső burkolatok igényesek, (laminált padló, vinyl padozat, kerámia lap) a szobákban lévő beépített szekrények egyedileg készültek. Fűtésről HŐSZIVATTYÚ, hűtésről 4 KLÍMA gondoskodik. Utóbbiak a fűtésbe is be tudnak segíteni. További klíma bővítési lehetőség kiépítve.
A villamos hálózat 3 fázisú, 3-szor 32 A biztosítékkal. A hőszivattyúk táplálása kedvezményes H tarifájú mérőkön keresztül történik 3-szor 16 A terhelhetőséggel.
További értéknövelő, hogy a ház mellett parkoló autók részére kialakításra került TÖBB térkövezett AUTÓBEÁLLÓ. A kisebb első lakrész, ami közel 60 nm, egy kiskapun, pici előkerten és üvegezett előtéren keresztül közelíthető meg. Jelenleg irodaként üzemel, de könnyen lakássá alakítható.
Belépve két nagyobb méretű szobát találunk és egy konyhát, valamint egy közös fürdő WC-t. A fedett előtérből kb. 20 nm-s, zárt hátsó teraszra is kijuthatunk. Ebben a lakrészben villanybojler biztosítja a meleg vizet. A nagyobb, közel 120 nm-s hátsó, családi lakrész távirányítós, motoros nagykapun keresztül közelíthető meg. Ezen keresztül térkövezett, zárt udvarra jutunk. Ennek kisebb része FŰVEL borított, ÖNTÖZŐRENDSZERREL szerelt. A többi rész szilárd burkolatú. A szobák előtti 17 nm TERASZ greslappal burkolt, részben fedett. Az udvarban egy 15 nm-s PINCE lejárata is megtalálható. Az udvar hátsó sarkában műgyanta padlós garázs van motoros kapuval, elektromos AUTÓTÖLTŐVEL. A lakrészbe kicsi előtéren keresztül léphetünk. A beltérben jobbról 2 nagyobb szoba, egy amerikai konyhás nappali fogad étkezővel. Balról háztartási helyiség a gépészettel, kádas fürdő WC-vel, valamint szülői hálófülke saját fürdőszobával, két zuhanyozóval, mosdóval, mindez egy légtérben, modern elrendezésben. Mellettük külön WC és egy praktikus, tágas GARDRÓB helyiség található. A napp
Érd.: Óhegyi Győző

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147148734

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn